Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Ολομέλειας: «στη συνεδρίαση, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ολομέλειας έχει κληθεί και θα λάβει μέρος ο υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας, ο οποίος θα παρουσιάσει τις θέσεις της κυβέρνησης και θα απαντήσει σε ερωτήσεις των προέδρων επί θεμάτων αρμοδιότητάς του».
Αναλυτικότερα:
Η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, θα συζητήσει τα κάτωθι θέματα:
1. Τα μέτρα οικονομικής στήριξης του δικηγορικού κλάδου (φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα, χορήγηση αποζημίωσης ειδικού σκοπού, μείωση μισθώματος επαγγελματικής στέγης).
2. Τα ζητήματα που ανακύπτουν από την επαναλειτουργία των Δικαστηρίων.
3. Τα σοβαρότατα προβλήματα που έχουν αναδειχθεί κατά την υλοποίηση του προγράμματος τηλεκατάρτισης.
4. Η άμεση προώθηση της ψηφιακής/ ηλεκτρονικής δικαιοσύνης.
5. Η ανάγκη άμεσης εκκαθάρισης και καταβολής των αμοιβών Νομικής Βοήθειας.
6. Η χορήγηση βοηθήματος από τον λογαριασμό του ΟΑΕΔ και
7. Εκκρεμή θέματα αρμοδιότητας ΕΦΚΑ προς δικηγόρους».
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.