Μέτρα για τον κορωνοϊό: Αντιδήμαρχος αψήφησε την απαγόρευση και πήγε για ψάρεμα με σκάφος
Μέτρα για τον κορωνοϊό: Σε καθέναν από τους τρεις παραβάτες επιβλήθηκε από τους λιμενικούς βαρύ πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ
Μάνος Τσαγκαράκης
Το κακό παράδειγμα στους δημότες του έδωσε ένας αντιδήμαρχος του Δήμου Αποκορώνου στα Χανιά, ο οποίος αγνόησε την απαγόρευση της χρήσης ιδιωτικών θαλασσίων μέσων αναψυχής και... ψάρευε στην θαλάσσια περιοχή της Γεωργιούπολης, τη Μεγάλη Δευτέρα!
Μάλιστα, το σκάφος στο οποίο επέβαινε συνοδευόταν από ένα ακόμη, έχοντας συνολικά τρεις επιβάτες που επίσης αψήφησαν τα απαγορευτικά μέτρα. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, μάλιστα, ο ένας ήταν ο πατέρας του αντιδημάρχου. Ωστόσο, την ώρα που ψάρευαν στον κόλπο της Γεωργιούπολης, τους εντόπισαν άνδρες του Λιμενικού που περιπολούσαν στο πλαίσιο των ελέγχων.
Στον καθένα από τους τρεις «αντάρτες», ένας από τους οποίους, επιβλήθηκε από τους λιμενικούς βαρύ πρόστιμούψους 5.000 ευρώ για παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας σκαφών λόγω της πανδημίας, ενώ συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο για παράβαση και των κανόνων αλιείας.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς