Κορωνοϊός: Επιστρέφει στη Μύκονο η αγιογράφος - δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού

Κορωνοϊός: Επιστρέφει στη Μύκονο η αγιογράφος - δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της υγείας της - Τι αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook

mikoos_main2
Στη Μύκονο επιστρέφει η 42χρονη αγιογράφος, το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο νησί των ανέμων.

Η ασθενής, μετά από δέκα ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και λήψη δύο χαπιών χλωροκίνης την ημέρα, κατάφερε να βγει αλώβητη από την περιπέτεια και σήμερα, μετά από εξιτήριο που αναμένεται να πάρει, θα επιστρέψει στη Μύκονο.

Η ίδια, μέσα από το προφίλ της στο Facebook, μίλησε για τον εφιάλτη του Covid-19 και τα όσα έζησε στις δέκα ημέρες νοσηλείας της στο «Σωτηρία», όπου έδινε την πιο σκληρή μάχη της ζωής της αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Μου πήρε αρκετό καιρό να καταλάβω πως τα συναισθήματά της καθημερινότητάς μου αντικατέστησαν αριθμοί, 98 νεκροί, 31 νέα κρούσματα δύο χάπια χλωροκίνη καθημερινά, 2 μέτρα απόσταση από τον άλλον, 8:00-20:00 απαγόρευση κυκλοφορίας, δυο επιβάτες σε κάθε αυτοκίνητο και ένα σωρό άλλες απαγορεύσεις. Ποτέ δεν ήμουν καλή στα μαθηματικά. Πάντοτε ζωγράφιζα για όλα τα παιδιά στην τάξη μου, για να μου λύνουν τις ασκήσεις και τα προβλήματα που μας έβαζαν. Αυτή τη φορά η αγάπη όλων σας και οι προσευχές σας με βοήθησαν να λύσω ένα από τα δυσκολότερα προβλήματα που που έχω αντιμετωπίσει. Ο Χριστός και η Παναγία ήταν στο πλάι μου, οι γιατροί στο «Σωτηρία» και η άμεση αντίδραση του κέντρου υγείας, με βάζουν σήμερα στο αεροπλάνο επιστροφής στο νησί, έχοντας ένα αρνητικό αποτέλεσμα στο τεστ του κορωνοϊού. Όσα λόγια και να γράψω, είναι λίγα για να σας δείξω πως αισθανόμουν διαβάζοντας τις ευχές σας. Στα όνειρα μου ζωγράφιζα για όλους εσάς. Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Υ.Γ: Δεν έχει καμιά σημασία ποιος μετέδωσε σε ποιον τον ιό και με ποια σειρά. Σημασία έχει να είμαστε εδώ όλοι υγιείς»

agiografos
Κλείσιμο

Αεροδιακομιδή σε ειδική κάψουλα

Η γνωστή αγιογράφος της Μυκόνου ήταν το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid -19 στο νησί των ανέμων. Η επιβεβαίωση ήρθε το βράδυ της 4ης Απριλίου, όταν μετά το τεστ στο οποίο υπεβλήθη τα αποτελέσματα του Ινστιτούτου Παστέρ έδειξαν ότι είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Μάλιστα, η όλη διαδικασία ακολουθήθηκε μετά από συμπτώματα που εμφάνισε, αλλά και την ιχνηλάτηση επαφών του πρώτου κρούσματος, της 69χρονης γυναίκας από την Άνω Μερά.

Μύκονος

Η γνωστή αγιογράφος, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στην Αθήνα και η διακομιδή της στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπως φαίνεται και στο βίντεο και τις φώτο που παρουσίασε το protothema.gr έγινε με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας μέσα σε ειδική κάψουλα για λόγους ασφαλείας.

Ειδήσεις σήμερα

«Βόμβα» Τραμπ: Διέκοψε τη χρηματοδότηση στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας

Οι 3+1 παράγοντες που θα κρίνουν την άρση των μέτρων

To light και το σκληρό σενάριο για την απαγόρευση κυκλοφορίας το Πάσχα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης