Με την απειλή πιστολιού και χτυπώντας με γκλοπ την υπάλληλο και έναν πελάτη απέσπασαν από το ταμείο το ποσό των 700 ευρώ
Τέσσερα άτομα ταυτοποιήθηκαν για συμμετοχή σε ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε στις αρχές του προηγούμενου μήνα σε οβελιστήριο, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Μεταξύ αυτών είναι ένας άνδρας, 21 ετών, ο οποίος συνελήφθη σε εκτέλεση εντάλματος του ανακριτή Βέροιας. Οι υπόλοιποι τρεις συγκατηγορούμενοί του είναι δύο άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 18 έως 47 ετών και όλοι έχουν ελληνική καταγωγή.
Από τις έρευνες του τμήματος ασφαλείας Αλεξάνδρειας προέκυψε ότι δύο από τους δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισέβαλαν το βράδυ της 10ης Μαρτίου στο κατάστημα, όπου με την απειλή πιστολιού και χτυπώντας με γκλοπ την υπάλληλο και έναν πελάτη απέσπασαν από το ταμείο το ποσό των 700 ευρώ. Την ίδια ώρα, μέσα στην ψησταριά βρισκόταν ήδη συνεργός τους, προσποιούμενος τον θαμώνα.
Με τη λεία ανά χείρας, όλοι τους επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο όπου τους περίμενε η γυναίκα- συνεργός και εξαφανίστηκαν. Ο 21 ετών συλληφθείς εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη και σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκε ένα ρόπαλο, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα, με το οποίο διέπραξαν τη ληστεία.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.