Θεσσαλονίκη: Θύμα ληστείας έπεσε ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της
Οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισέβαλαν στη μονοκατοικία όπου η ζει η 75χρονη και με χρήση σωματικής βίας την υποχρέωσαν να τους υποδείξει που βρίσκονται τα χρήματά της
Αντιμέτωπη με τρεις ληστές ήρθε τα ξημερώματα, μέσα στο σπίτι της στο Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης, μία 75χρονη.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισέβαλαν στη μονοκατοικία όπου η ζει η ηλικιωμένη και με χρήση σωματικής βίας την υποχρέωσαν να τους υποδείξει που βρίσκονται τα χρήματά της.
Αφού, άρπαξαν το ποσό των 1.800 ευρώ -κατά δήλωση της παθούσας- εξαφανίστηκαν και αναζητούνται από το τμήμα ασφαλείας Θερμαϊκού που διενεργεί την προανάκριση.
Από τη μέχρι στιγμής ενημέρωση της αστυνομίας, η 75χρονη δέχθηκε ελαφρά χτυπήματα και παρά το σοκ που υπέστη, είναι καλά στην υγεία της.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»