Θεσσαλονίκη: Θύμα ληστείας έπεσε ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της
Οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισέβαλαν στη μονοκατοικία όπου η ζει η 75χρονη και με χρήση σωματικής βίας την υποχρέωσαν να τους υποδείξει που βρίσκονται τα χρήματά της
Αντιμέτωπη με τρεις ληστές ήρθε τα ξημερώματα, μέσα στο σπίτι της στο Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης, μία 75χρονη.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισέβαλαν στη μονοκατοικία όπου η ζει η ηλικιωμένη και με χρήση σωματικής βίας την υποχρέωσαν να τους υποδείξει που βρίσκονται τα χρήματά της.
Αφού, άρπαξαν το ποσό των 1.800 ευρώ -κατά δήλωση της παθούσας- εξαφανίστηκαν και αναζητούνται από το τμήμα ασφαλείας Θερμαϊκού που διενεργεί την προανάκριση.
Από τη μέχρι στιγμής ενημέρωση της αστυνομίας, η 75χρονη δέχθηκε ελαφρά χτυπήματα και παρά το σοκ που υπέστη, είναι καλά στην υγεία της.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.