Ηράκλειο: Δίδυμο διακινούσε κοκαΐνη και κάνναβη

Ηράκλειο: Δίδυμο διακινούσε κοκαΐνη και κάνναβη

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου

Hrakleio-kokaini-xasis
«Συνεταιράκια» στην διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, ήταν δυο Έλληνες που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών με αιφνιδιαστική επιχείρηση που έγινε στην κατοικία του ενός, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκε το παράνομο «εμπόρευμά» τους.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν συνολικά 25 γραμμάρια κοκαΐνης, 200,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα τσιγαριλίκι έτοιμο για χρήση και μια ζυγαριά ακριβείας, ενώ κατασχέθηκαν 445 ευρώ προερχόμενα από τις πωλήσεις και το Ι.Χ. αυτοκίνητο του ενός ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Συλλήψεις για ναρκωτικά και σε Ημαθία και Πέλλα

Στην Ημαθία, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δυο αλλοδαποί που υποβλήθηκαν σε έλεγχο και στην κατοχή τους βρέθηκαν δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 36,5 γραμμαρίων. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας, ενώ σε βάρος τους βεβαιώθηκαν και διοικητικά πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορονοϊού.

Στην Πέλλα, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν Έλληνα ο οποίος έκρυβε στο σπίτι του ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 40 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα - Ναρκωτικά: Συνελήφθη διακινητής ηρωίνης μόλις... 15 χρόνων

Ηράκλειο: Αλλοδαπός άδειασε τραπεζικό λογαριασμό με κλεμμένη κάρτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης