Ηράκλειο: Έκρυβε καλάσνικοφ και σπαθί στο σπίτι του

Ηράκλειο: Έκρυβε καλάσνικοφ και σπαθί στο σπίτι του

Οι αρχές του Ηρακλείου εξετάζουν αν ο συλληφθείς τυχόν είχε εμπλοκή σε ένοπλες ληστείες ή άλλα αδικήματα που παραμένουν ανεξιχνίαστα

Kriti-Kalasnikof-spathi
Ένα μικρό οπλοστάσιο ανακάλυψαν οι αστυνομικοί του Β’ Τμήματος Ηρακλείου στο σπίτι ενός Έλληνα σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας όπου έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα το πρωί της Τρίτης και πλέον εξετάζουν αν τυχόν είχε εμπλοκή σε ένοπλες ληστείες ή άλλα αδικήματα που παραμένουν ανεξιχνίαστα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν στην κατοχή του ενοίκου ένα πολεμικό όπλο τύπου Καλάσνικοφ με δύο γεμιστήρες, ένα ξίφος και ένα μαχαίρι, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με ένα εξάρτημα καθαρισμού όπλου και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Το πυροβόλο όπλο εστάλη στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για βαλλιστική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί αν και πού έχει χρησιμοποιηθεί.

Ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ η προανάκριση για τις δραστηριότητές του βρίσκεται σε εξέλιξη.


Ειδήσεις σήμερα:

Πώς η Ελλάδα «ισοπέδωσε» την επιδημική καμπύλη

Δίδακτρα σε ιδιωτικά σχολεία και φροντιστήρια: Πότε θα καταβάλλονται και πότε όχι

Σε σταθερή κατάσταση ο Μπόρις Τζόνσον - Απεγνωσμένη η Κάρι Σίμοντς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης