Πέλλα: Κυκλοφορούσαν χωρίς άδεια και έκαναν διαρρήξεις

Πέλλα: Κυκλοφορούσαν χωρίς άδεια και έκαναν διαρρήξεις

Οι τρεις διαρρήκτες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας

peripoliko
Την ερημιά που επικρατεί στους δρόμους της Πέλλας λόγω των μέτρων για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού εκμεταλλεύτηκαν τρεις νεαροί για να παραβιάζουν ανενόχλητοι τα σταθμευμένα αυτοκίνητα. Δεν υπολόγισαν, όμως, τις περιπολίες των αστυνομικών που διενεργούν ελέγχους.

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αλμωπίας τους τσάκωσαν μόλις διέρρηξαν δυο οχήματα και άρπαξαν από μέσα ένα κινητό και άλλα αντικείμενα, ενώ ο ένας από αυτούς διέρρηξε και ένα περίπτερο από το οποίο είχε κλέψει διάφορα προϊόντα αξίας 180 ευρώ. Οι τρεις διαρρήκτες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας, ενώ σε βάρος του καθενός επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 150 ευρώ για παραβίαση του περιορισμού της κυκλοφορίας.

Παραβάσεις και σε Πιερία και Σέρρες

Το χέρι στην τσέπη θα βάλει και ένας άλλος διαρρήκτης που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κατερίνης, τη στιγμή που είχε διαρρήξει ένα σπίτι χωρίς να προλάβει να κλέψει κάτι. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν ένας λοστός, κατσαβίδια και διάφορα άλλα διαρρηκτικά εργαλεία και του επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ, καθώς κυκλοφορούσε χωρίς ρην απαραίτητη άδεια.

Το ίδιο πρόστιμο επιβλήθηκε και σε έναν ακόμη διαρρήκτη που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τη στιγμή που επιχειρούσε να κλέψει διάφορα αντικείμενα από μια μονοκατοικία στις Σέρρες και, αφού του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο για παράτυπη μετακίνηση, προσήχθη στην Ασφάλεια για προανάκριση.

Ειδήσεις σήμερα: 

Πειραιάς: Σπείρα έκλεβε ΙΧ, τα αποσυναρμολογούσε και πωλούσε τα εξαρτήματά τους ως ανταλλακτικά

Παραβίασαν τα μέτρα και έσκαβαν τον αιγιαλό της Σκοπέλου!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης