Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πόλος έλξης για διαρρήκτες τα κλειστά μαγαζιά

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πόλος έλξης για διαρρήκτες τα κλειστά μαγαζιά

Διαρρήκτης τρύπωσε ανενόχλητος σε τέσσερα καταστήματα στη Ρόδο

diarriksi
Πρόσφορο έδαφος βρίσκουν οι κάθε λογής διαρρήκτες στα καταστήματα που έχουν κλείσει λόγω των μέτρων για αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού. Τους διευκολύνει, μάλιστα, η απαγόρευση της κυκλοφορίας, όπως αποδείχθηκε με έναν 35χρονο Έλληνα που τρύπωσε σε τέσσερα καταστήματα στην πόλη της Ρόδου.

Ο διαρρήκτης είχε εισβάλει στα κλειστά καταστήματα την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή και είχε αρπάξει χρήματα και έναν φορητό υπολογιστή που βρήκε σε δυο από αυτά. Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας που τον συνέλαβαν το Σάββατο και βρήκαν τον κλεμμένο υπολογιστή σε έναν υπαίθριο χώρο όπου τον είχε κρύψει ο δράστης, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου και του απαγγέλθηκε κατηγορία για κλοπές.

Διαρρήξεις και σε Σάμο και Κιλκίς

Μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας εξιχνιάστηκε η διάρρηξη που είχε γίνει την περασμένη Παρασκευή σε ένα εκτός λειτουργίας κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο Βαθύ της Σάμου. Ως δράστης, ταυτοποιήθηκε ένας Έλληνας που είχε παραβιάσει την είσοδο και είχε κλέψει 240 ευρώ. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Σάμου.

Δύο φορές διαδοχικά παραβίασαν μια επιχείρηση σε περιοχή του Κιλκίς δυο «ποντικοί», οι οποίοι έκλεψαν από το εσωτερικό της ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 3.500 ευρώ. Οι δυο κλοπές εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δύο δραστών.

Ειδήσεις σήμερα:

Καβάλα: Παραβίασε την απαγόρευση κυκλοφορίας για να πουλήσει λαθραία τσιγάρα

Λάρισα: Οι ιερόσυλοι βρήκαν λίγα τα χρήματα στο παγκάρι και τα... πέταξαν!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης