Με μια τεράστια σημαία 350 τ.μ., αφιερωμένη σε όσους δίνουν την μάχη εναντίον του κορωνοϊού και τις δυνάμεις στο μέτωπο του Έβρου, ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος γιορταζει την 25η Μαρτίου.
Απο νωρίς το πρωί, αρκετοί δημότες έσπευσαν να φωτογραφηθούν μπροστά από την σημαία και να την ανεβάσουν στα social networks, ανάμεσα τους και η πρωϊνή βάρδια της Άμεσης Δράσης όπου φωτογραφήθηκαν μαζί με τον δημαρχο.
Ο κ. Κωνσταντάτος τους ευχαρίστησε για το έργο που επιτελούν και τους ευχήθηκε καλή δύναμη.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί
Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί θεμέλιο της στρατηγικής του Ομίλου ΔΕΗ. Σε ένα ενεργειακό περιβάλλον που μετασχηματίζεται με ταχύτητα, η υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων και η ενσωμάτωση αρχών κυκλικής οικονομίας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο ενεργειακό σύστημα.