Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (31/3) στη Δημοτική Οδό Κολχικού – Λοφίσκου, στον δήμο Λαγκαδά, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονη συγκρούστηκε με άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του livelagadas.gr, στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τη 45χρονη στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος», όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Ο 40χρονος τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», στη Θεσσαλονίκη.
Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λητής.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.