Κορωνοϊός: «Θρίλερ» στο Ελευθέριος Βενιζέλος με 60 επιβάτες από τη Βρετανία

Κορωνοϊός: «Θρίλερ» στο Ελευθέριος Βενιζέλος με 60 επιβάτες από τη Βρετανία

Ο προορισμός τους ήταν η Σαουδική Αραβία η οποία όμως αρνήθηκε να τους δεχθεί - Το αεροσκάφος τους προσγειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στα Σπάτα - Οι 26 από αυτούς μετά από παρέμβαση της πρεσβείας θα αναχωρήσουν με Emirates ενώ οι υπόλοιποι αναζητούν τρόπο να φθάσουν στον προορισμό τους

07s15veniz-thumb-large-thumb-large--2-thumb-large
Θρίλερ στο Ελευθέριος Βενιζέλος με αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους απο το Λονδίνο με προορισμό τη Σαουδική Αραβία. Το αεροσκάφος, μετά την άρνηση των αρχών της Σαουδικής Αραβίας να προσγειωθεί στο έδαφος της, κατευθύνθηκε στην Αθηνα όπου χθες στις 9 το βράδυ προσγειώθηκε αιφνιδιαστικά στο αεροδρομιο των Σπάτων.

Οι 60 επιβάτες αναμεσά τους και παιδιά χωρίς να οδηγηθούν σε κάποιο ειδικό χώρο παρολο που προέρχονται απο τη Μεγαλη Βρετανια οπου αποτελει χώρα υψηλού κινδυνου, περιφέρονται απο χθες χωρις μασκες και γαντια στους χώρους του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι 26 από αυτούς μετα απο παρέμβαση της πρεσβείας θα αναχωρησουν με Emirates ενω οι υπόλοιποι αναζητούν τρόπο να φθασουν στον προορισμο τους. Οι πληροφορίες λένε ότι τα 34 άτομα, οδηγήθηκαν στο ξενοδοχείο Sofitel σε οικειοθελή καραντίνα, όπου θα διανυκτερεύσουν και αύριο στη μία το μεσημέρι θα αναχωρήσουν με αεροσκάφος της Etihad για την Σαουδική Αραβία.

«Για αλλη μια φορα, η Ελλαδα ειναι αυτη που καλειται να λύσει το προβλημα που έχει προκύψει και να βρει τη λυση σε ενα ζήτημα κρίσιμο που αφορα στη δημόσια υγεία» τονίζει στο protothema.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικων Υπαλλήλων Νοτιοανατολικης Αττικης Γιώργος Καλλιακμάνης.
kalliakmanis
Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα η ΩΡΛ κλινική του Ιπποκρατείου

Κορωνοϊός: Ψάχνουν το «νήμα» των κρουσμάτων που οδήγησε σε καραντίνα για τα δύο χωριά στην Κοζάνη

Κορωνοϊός: Η Ελλάδα έχει καταφέρει να συγκρατήσει τον ρυθμό εμφάνισης νέων κρουσμάτων

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης