Σε αποθήκη στην Πέλλα και στο Ι.Χ. του έκρυβε 24 κιλά κάνναβης

Σε αποθήκη στην Πέλλα και στο Ι.Χ. του έκρυβε 24 κιλά κάνναβης

Ηλικιωμένος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Έδεσσας επ’ αυτοφώρω με οργανωμένη επιχείρηση

Pella-xasis
Με χειροπέδες βρέθηκε ένας ηλικιωμένος κάτοικος της Πέλλας, όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Έδεσσας επ’ αυτοφώρω με οργανωμένη επιχείρηση, ενώ μετέφερε μεγάλες ποσότητες κάνναβης από την αποθήκη του σε αγροτική περιοχή κοντά στο Ριζάρι.

Κατά την διάρκεια της έρευνας στην αποθήκη και στο όχημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους τριών κιλών και 257 γραμμαρίων και αποξηραμένοι κλώνοι κάνναβης βάρους 20 κιλών και 770 γραμμαρίων τα οποία κατασχέθηκαν. Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πέλλας με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Δύο αλλοδαποί, ένας 37χρονος και μία 32χρονη, συνελήφθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν έρευνα στην επιχείρηση ιδιοκτησίας της γυναίκας, όπου βρήκαν έξι «φιξάκια» κοκαΐνης συνολικού βάρους δυο γραμμαρίων, ένα πιστόλι με γεμιστήρα, φυσίγγια και ένα μαχαίρι.

Όλα κατασχέθηκαν μαζί με 170 ευρώ προερχόμενα από την διακίνηση ναρκωτικών και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, ενώ το πιστόλι εστάλη στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για βαλλιστική εξέταση.

Κλείσιμο
Οπλισμένος με ένα πτυσσόμενο μαχαίρι με λάμα μήκους 22 εκατοστών και με ένα τσιγαριλίκι στην τσέπη, συνελήφθη σε παραλιακή περιοχή της Ρόδου από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 23χρονος αλλοδαπός ο οποίος βρισκόταν παράνομα στη χώρα. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης