Αγία Βαρβάρα: Αυτός είναι ο 19χρονος που είχε «ξαφρίσει» καταστήματα - Δείτε βίντεο

Αγία Βαρβάρα: Αυτός είναι ο 19χρονος που είχε «ξαφρίσει» καταστήματα - Δείτε βίντεο

Ο 19χρονος αλλοδαπός, μαζί με άλλους δυο συνεργούς, είχε διαπράξει 13 διαρρήξεις-κλοπές σε καταστήματα - Δείτε βίντεο από τον τρόπο δράσης του

agia_VARVARA
Στη σύλληψη ενός 19χρονου αλλοδαπού, κατηγορούμενου για διακεκριμένες κλοπές, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας τοι απόγευμα της προηγούμενης Πέμπτης στην ευρύτερη περιοχή της Νίκαιας.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος κατά τις βραδινές ώρες, μαζί με δύο ακόμα συνεργούς του, ενεργώντας μόνος του ή μαζί τους, εισέρχονταν σε καταστήματα, με τη μέθοδο της θραύσης του υαλοπίνακα της πρόσοψης και αφαιρούσαν τα συρτάρια των ταμειακών μηχανών, με χρηματικά ποσά.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα εξιχνιάσθηκαν 13 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών από καταστήματα στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 19χρονου καθώς και βιντεοληπτικό υλικό που αποτύπωσε τις ενέργειές του κατά τη διάρκεια κλοπών.

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπές στην Αγία Βαρβάρα και δημοσιοποίηση στοιχείων και φωτογραφιών...


Συγκεκριμένα πρόκειται για τον (επ) ZERELLARI ( o ν) Marino του Shkelqim και της Marieta, γεννηθέντα την 19-7-2001 στην Αλβανία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης