Λάρισα: Με μια... αγκαλιά άρπαξε τρία χρυσαφικά από ηλικιωμένη!

Λάρισα: Με μια... αγκαλιά άρπαξε τρία χρυσαφικά από ηλικιωμένη!

Άρπαξε μέσα σε δευτερόλεπτα μία χρυσή αλυσίδα με δύο σταυρούς και ένα μενταγιόν 

doc_20160527_1631396_kosmimata
Ιδιαίτερα αποδοτική ήταν η... τρυφερή αγκαλιά που έκανε μια «μακρυχέρα» σε μια εμβρόντητη ηλικιωμένη στη μέση ενός δρόμου στη Λάρισα, καθώς κατάφερε με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις να της αρπάξει μέσα σε δευτερόλεπτα μία χρυσή αλυσίδα με δύο σταυρούς και ένα μενταγιόν!

Και ενώ η 84χρονη προσπαθούσε να καταλάβει αν πράγματι αυτή που την αγκάλιαζε ήταν γνωστή της ή όχι, εκείνη το έβαλε ξαφνικά στα πόδια και εξαφανίστηκε με τα χρυσαφικά που φορούσε στο λαιμό της! Η κλοπή είχε γίνει στις 18 Φεβρουαρίου και εξιχνιάστηκε τώρα από την Ασφάλεια. Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκε ως δράστιδα μια 45χρονη Ελληνίδα και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Ως πελάτης μπήκε σε μια καφετέρια στην Πάτρα το μεσημέρι της Τετάρτης ένας 34χρονος Έλληνας, αλλά ξάφρισε με ταχυδακτυλουργικό τρόπο ένα κινητό. Λίγο αργότερα, μπήκε και σε μια δημόσια υπηρεσία και άρπαξε το ίδιο αστραπιαία το κινητό ενός υπαλλήλου! Ωστόσο, αναγνωρίστηκε από τις φωτογραφίες σεσημασμένων και συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης