Δήμαρχος Σάμου στον «Θέμα 104.6»: Δεν λάβαμε δέσμευση από τον Μητσοτάκη για τη νέα δομή μεταναστών

Δήμαρχος Σάμου στον «Θέμα 104.6»: Δεν λάβαμε δέσμευση από τον Μητσοτάκη για τη νέα δομή μεταναστών

Αύριο στη Σάμο ο Κυριάκος Μητσοτάκης - «Ζητήσαμε από τον πρωθυπουργό η δομή της Σάμου να μην ξεπεράσει σε χωρητικότητα τα 1.500 άτομα», ανέφερε ο Γιώργος Στάντζος

samosaa
Τη χτεσινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για το μεταναστευτικό με τους αντιπεριφερειάρχες Βορείου Αιγαίου και τους δημάρχους της Λέσβου, της Χίου και της Σάμου, σχολίασε ο δήμαρχος Σάμου Γιώργος Στάντζος.

Αν και όπως ανέφερε στον «Θέμα 104,6» δεν έλαβαν κάποια δέσμευση από τον πρωθυπουργό, αλλά τον περιμένουν αύριο στο νησί της Σάμου και θα τον υποδεχτούν στο σημείο συγκέντρωσης.

Αναφορικά με τη σύσκεψη στο Μαξίμου, ο κ. Στάντζος είπε πως δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει συζήτηση με την κυβέρνηση, αν και η χτεσινή ακολούθησε των βίαιων επεισοδίων σε Χίο και Λέσβο καθώς και των μαζικών συγκεντρώσεων σε όλα τα νησιά.

Αν και στη Σάμο, όπως είπε ο κ. Στάντζος, δεν υπήρξε εικόνα από θλιβερά επεισόδια, παρουσίασαν με επιχειρήματα στον πρωθυπουργό τους λόγους για τους οποίους επιθυμούν να περιοριστεί η δομή που ήδη φτιάχνεται στο νησί τους χωρητικότητας 1500 ατόμων, ευελπιστώντας σε ανταπόκριση από την πλευρά της κυβέρνησης.

Σημείωσε, τέλος, ότι ο ίδιος πιστεύει πως θα επικρατήσει η λογική και πως θα υπάρξει απεγκλωβισμός από τα νησιά και ανταπόκριση από την κυβέρνηση η δομή της Σάμου να είναι ελεγχόμενη και να μην ξεπεράσει σε χωρητικότητα τα 1.500 άτομα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης