Κορωνοϊός, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Έχουμε προτάσεις για την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων στην Πάτρα

Κορωνοϊός, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Έχουμε προτάσεις για την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων στην Πάτρα

Ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης τονίζει ότι η ζημιά που θα υποστεί η τοπική κοινωνία ξεπερνά τα  20 εκατ. ευρώ 

karnavali_patra
Με τις αντιδράσεις στην Πάτρα για την ακύρωση του καρναβαλιού να μαίνονται, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας τονίζει: «Έχουμε ήδη επεξεργαστεί και τις αμέσως επόμενες ώρες θα καταθέσουμε προς τα αρμόδια υπουργεία, συγκεκριμένη πρόταση που θα περιλαμβάνει μία σειρά από μέτρα για την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων της αναστολής του καρναβαλιού».

O Νεκτάριος Φαρμάκης προσθέτει ότι το καρναβάλι της Πάτρας «αποτελεί έναν θεσμό που προσφέρει μια ισχυρή οικονομική ανάσα στην τοπική οικονομία και στηρίζει χιλιάδες επαγγελματίες και εργαζόμενους, γι' αυτό και θα σταθούμε ενεργά στο πλευρό όλων αυτών των ανθρώπων, προκειμένου να επουλωθεί κατά το δυνατόν περισσότερο η μεγάλη οικονομική ζημιά - άνω των 20 εκατ. ευρώ σύμφωνα με μελέτες - που θα υποστεί η τοπική κοινωνία».

Τέλος, ο περιφερειάρχης επισημαίνει ότι «σε κάθε περίπτωση, όλοι μαζί ενωμένοι, πορευόμαστε στον δρόμο της ευθύνης και της διαφύλαξης της δημόσιας υγείας και όλοι μαζί θα προστατεύσουμε τον τρόπο ζωής μας, την οικονομία μας και το καρναβάλι μας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης