Δυο ληστείες σε 48 ώρες σε πρατήρια καυσίμων στην Ξάνθη

Δυο ληστείες σε 48 ώρες σε πρατήρια καυσίμων στην Ξάνθη

Άρπαξαν εισπράξεις ύψους 1.000 ευρώ 

Τρίπολη: Χάλασε ο αυτόματος πωλητής σε βενζινάδικο και έβαζαν βενζίνη δωρεάν!
«Χτενίζουν» την Ξάνθη και τις γύρω περιοχές οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν ένα δίδυμο κακοποιών που λήστεψαν δυο πρατήρια υγρών καυσίμων από τα ξημερώματα του Σαββάτου ως τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας και διέφυγαν και στις δυο περιπτώσεις με μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Για δεύτερη φορά σήμανε συναγερμός στις αρχές τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν ένας άγνωστος που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του πλησίασε τον υπάλληλο ενός πρατήριου, τον ακινητοποίησε με την απειλή πιστολιού και του άρπαξε τις εισπράξεις, ύψους περίπου 1.000 ευρώ. Στην συνέχεια, ο δράστης διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση με μοτοσικλέτα, χωρίς ο υπάλληλος να δει αν την οδηγούσε συνεργός του.

Είχε προηγηθεί τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου η ληστεία σε άλλο πρατήριο, στο 1ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Καβάλας. Τότε, ο συνεπιβάτης μιας μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού είχε απειλήσει με πιστόλι τον υπάλληλο και είχε αρπάξει το τσαντάκι του και όσα χρήματα είχε στις τσέπες του, συνολικά κάτι λιγότερο από 1.000 ευρώ. Οι δυο κακοποιοί διέφυγαν και τότε με τη μηχανή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης