Αργολίδα: Ο Deco βρήκε ναρκωτικά και όπλα που επιτηρούσε παράνομη κάμερα

Αργολίδα: Ο Deco βρήκε ναρκωτικά και όπλα που επιτηρούσε παράνομη κάμερα

Ο 49χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου

Nafplio-narkwtika-opla-kamera
«Αρματωμένος» και με μέτρα προφύλαξης που περιλάμβαναν μόνιτορ συνδεδεμένο με μονάδα καταγραφής για να παρακολουθεί ποιος πλησίαζε στο σπίτι του σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων, ήταν ένας 49χρονος που διακινούσε διαφόρων ειδών ναρκωτικά στην Αργολίδα.

Ωστόσο, αιφνιδιάστηκε όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ναυπλίου εισέβαλαν στην κατοικία του μαζί με τον σκύλο ανιχνευτή Deco, που έπιασε αμέσως δουλειά και άρχισε να ξετρυπώνει ένα- ένα όσα είχε κρύψει. Ο εκπαιδευμένος σκύλος ανακάλυψε ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 170 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη τύπου “σοκολάτα” βάρους 12 γραμμαρίων, μικροποσότητες κοκαΐνης και ηρωίνης, τρεις συσκευασίες με 45 σπόρους κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας και τέσσερις τρίφτες κάνναβης.

Έπειτα, ανέλαβαν την έρευνα οι αστυνομικοί που κατέσχεσαν ένα πιστόλι replica, δυο κυνηγετικά όπλα, δυο μαχαίρια, 162 σφαιρίδια αεροβόλου, ένα φυσίγγιο πυροβόλου όπλου και αντικείμενα για την αποθήκευση και τη χρήση ναρκωτικών. Ο 49χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις των νόμων για τα όπλα και τα προσωπικά δεδομένα, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης