Λαμία: Είχε στο σπίτι ναρκωτικά χάπια, όπλα και λαθραίο καπνό

Λαμία: Είχε στο σπίτι ναρκωτικά χάπια, όπλα και λαθραίο καπνό

Ο 35χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας

Lamia-xapia-opla-kapnos
Στοχευμένη έρευνα στην κατοικία ενός 35χρονου Έλληνα σε περιοχή της Λαμίας έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, μετά από στοιχεία που συγκέντρωσαν ότι διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών, αλλά ανακάλυψαν και άλλες παρανομίες του.

Στο σπίτι βρέθηκαν119 φαρμακευτικά σκευάσματα για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή και μια ζυγαριά ακριβείας, αλλά κατασχέθηκαν ακόμη δυο κυνηγετικά όπλα χωρίς άδειες κατοχής, τέσσερις σουγιάδες, καθώς και δυο συσκευασίες αδασμολόγητου καπνού συνολικού βάρους 100 γραμμαρίων. Ο 35χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα.

Έρευνα στην κατοικία όπου συζούν ένας 33χρονος και μια 36χρονη στα Χανιά έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και κατέσχεσαν 51 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, λόγω της οποίας τους απαγγέλθηκε από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων και η κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών, εκτός από αυτήν της κατοχής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης