Ιωάννινα: Έκλεβε την κάρτα συγγενή της έκανε αναλήψεις και την επέστρεφε!

Ιωάννινα: Έκλεβε την κάρτα συγγενή της έκανε αναλήψεις και την επέστρεφε!

Συνολικά είχαν κάνει φτερά από τον λογαριασμό του 8.333,28 ευρώ

Σητεία: Διαρρήκτης έκανε ανάληψη με κλεμμένη κάρτα
Πονηρή ήταν, αλλά την... πάτησε μια γυναίκα που έκλεβε κάθε τόσο την κάρτα ανάληψης ενός συγγενικού της προσώπου μέσα από το σπίτι του στα Ιωάννινα και άδειαζε συστηματικά τον λογαριασμό του για πάνω από ένα χρόνο, αλλά έπειτα την... έβαζε στη θέση της για να μην αντιληφθεί ότι την χρησιμοποιούσε!

Ο άνθρωπος έπαθε σοκ όταν διαπίστωσε ότι συνολικά είχαν κάνει φτερά από τον λογαριασμό του 8.333,28 ευρώ, με επανειλημμένες αναλήψεις από ΑΤΜ που έγιναν από τις 22 Ιανουαρίου του 2019 ως την περασμένη Τρίτη! Έτσι, κατέφυγε στην Ασφάλεια που δεν άργησε να βρει τα πλάνα με τις αναλήψεις μετρητών, τα οποία είχαν καταγράψει οι κάμερες της τράπεζας. Όταν τα έδειξαν στον παθόντα, εκείνος αναγνώρισε αμέσως την συγγενή του η οποία συνελήφθη άμεσα! Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Μπήκε στο κατάστημα για να «ψωνίσει» και... βούτηξε δύο κάρτες

Σε ένα κατάστημα στο Αγρίνιο μπήκε το απόγευμα της Τετάρτης μια 32χρονη Ελληνίδα, δήθεν για να ψωνίσει, αλλά «βούτηξε» δύο προπληρωμένες κάρτες συνολικής αξίας 75 ευρώ. Ωστόσο, έγινε αντιληπτή από τον υπάλληλο που κάλεσε αστυνομικούς της Ασφαλείας. Η 32χρονη συνελήφθη με τις κλεμμένες κάρτες που κατασχέθηκαν και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου κατηγορούμενη για κλοπή.

Δείτε βίντεο: Ιωάννινα: Έκλεβε την κάρτα συγγενή της έκανε αναλήψεις και την επέστρεφε!
Ιωάννινα: Έκλεβε την κάρτα συγγενή της έκανε αναλήψεις και την επέστρεφε!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης