Δρούσαν ξεχωριστά στη Ρόδο και έκαναν 13 διαρρήξεις

Δρούσαν ξεχωριστά στη Ρόδο και έκαναν 13 διαρρήξεις

Σε βάρος των δυο «ποντικών» σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για διάπραξη κλοπών

PERIPOLIKO
Ο ένας δεν γνώριζε τον άλλο, αλλά έκαναν την ίδια... «δουλειά» δύο Έλληνες ηλικίας 35 και 59 χρόνων που είχαν ρημάξει τους τελευταίους δυο μήνες τα καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Ρόδου! Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που τους συνέλαβαν την Δευτέρα με παράλληλες επιχειρήσεις, εξιχνίασαν ως τώρα 13 διαρρήξεις.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε ότι στο διάστημα από τις 14 Δεκεμβρίου ως την σύλληψή του, ο 59χρονος διέρρηξε έξι επιχειρήσεις από τις οποίες άρπαξε χρήματα και διάφορα αντικείμενα, ενώ αποπειράθηκε να παραβιάσει άλλες τρεις. Αλλά και ο 35χρονος διέρρηξε μια εμπορική επιχείρηση από την οποία άρπαξε χρήματα και αποπειράθηκε να παραβιάσει τρία καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο διάστημα από 30 Ιανουαρίου ως την σύλληψή του.

Σε βάρος των δυο «ποντικών» σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για διάπραξη κλοπών, με τις οποίες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση τους και να εξακριβωθεί αν είχε «χτυπήσει» και σε άλλες περιοχές του νησιού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης