Πέθανε ο πρώην πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Μιχάλης Βλασταράκος

Πέθανε ο πρώην πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Μιχάλης Βλασταράκος

Σύσσωμος ο ιατρικός κόσμος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του πρώην πρόεδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

pis-mixalis-blastarakos-arxeiou
Τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια του τέως προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) Μιχάλη Βλασταράκου εκφράζουν εκπρόσωποι του ιατρικού κόσμου στην οικογένειά του.

Στις ανακοινώσεις τους ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) και η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) εκφράζουν την θλίψη τους «για την απώλεια ενός εκλεκτού και διακεκριμένου μέλους του ΙΣΑ, εκλέκτορα στον ΠΙΣ., πρώην Προέδρου του ΠΙΣ. και επί σειρά ετών Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιατρών του Ι.Κ.Α. (ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ) Μιχάλη Βλασταράκου».

Τη θλίψη του για την απώλεια του πρώην πρόεδρου του ΠΙΣ, Μιχάλη Βλασταράκουμ εξέφρασε και ο υπουργός Υγείας, κ. Βασίλης Κικίλιας.

«Τίμησε το λειτούργημα του Ιατρού και ως διακεκριμένος επιστήμονας, υπηρέτησε το Ε.Σ.Υ. όπως και τον ιδιωτικό τομέα. Ένας ωραίος άνθρωπος. Συλλυπητήρια στους οικείους του» έγραψε στον λογαριασμό του ο υπουργός Υγείας.

Κλείσιμο
Τον Μιχάλη Βλασταράκο ως γιατρό και ως «ευπατρίδη του ιατρικού συνδικαλισμού» «αποχαιρέτησε» και ο πρώην υπουργός Υγείας, κ. Ανδρέας Ξανθός. «Ο Μιχάλης Βλασταράκος τίμησε με την επιστημονική του κατάρτιση, την ευπρέπεια, το ήθος, τη συγκρότηση και τη συναδελφικότητα του, τόσο το ιατρικό λειτούργημα, όσο και το ρόλο του στο ανώτερο συνδικαλιστικό και επιστημονικό όργανο των γιατρών της χώρας» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο κ. Ξανθός.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης