Καβάλα: Στο κατάστημα είχε όπλο και στο σπίτι του χασίς

Καβάλα: Στο κατάστημα είχε όπλο και στο σπίτι του χασίς

Σε βάρος του 50χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών

kavala
Ταυτόχρονες έρευνες στο κατάστημα και την κατοικία ενός 50χρονου Έλληνα σε περιοχή της Καβάλας έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, ακολουθώντας στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει σε βάρος του για κατοχή ναρκωτικών και παράνομου οπλισμού που οδήγησαν στην σύλληψή του.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στους χώρους που ερεύνησαν ένα πιστόλι κρότου– αερίου, 49 φυσίγγια για αυτό, αλλά και δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 69 γραμμαρίων και ένα τσιγαριλίκι, τα οποία κατασχέθηκαν. Σε βάρος του 50χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Συλλήψεις και σε Ηλεία και Μεσολόγγι 

Μπροστά σε αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου βρέθηκε ένας 60χρονος μόλις βγήκε από το σπίτι του σε περιοχή της Ηλείας, το πρωί της Τετάρτης. Από τον έλεγχο που του έκαναν, αλλά και την έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τέσσερις συσκευασίες με 380 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας. Έτσι, ο 60χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Ένα ζευγάρι νεαρών Ελλήνων συνελήφθη στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι έκαναν έρευνα στην κατοικία τους και κατέσχεσαν τρεις συσκευασίες με 184 γραμμάρια κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας και ένα μεταλλικό τρίφτη. Ο 32χρονος και η 27χρονη σύντροφός του οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου που τους άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης