Ημαθία: Νεκρός 30χρονος σε τροχαίο - Τον εγκατέλειψε ο οδηγός που τον παρέσυρε
Ο άτυχος άνδρας χτυπήθηκε με τόσο μεγάλη ταχύτητα που το πρόσωπό του παραμορφώθηκε σε σημείο να μην αναγνωρίζεται
Μάνος Τσαγκαράκης
Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές για να εντοπίσουν τον ασυνείδητο οδηγό του οχήματος που παρέσυρε και σκότωσε έναν 30χρονο Έλληνα στις 2.30 τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης σε περιοχή της Ημαθίας, αλλά τον εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε χωρίς καν να σταματήσει.
Το τροχαίοδυστύχημα έγινε στο 35ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Βέροιας και μάλιστα ο άτυχος άνδρας ο οποίος ήταν κάτοικος Ημαθίας χτυπήθηκε με τόσο μεγάλη ταχύτητα, ώστε το πρόσωπό του είχε παραμορφωθεί σε σημείο που να μην αναγνωρίζεται! Ασθενοφόρο που ειδοποιήθηκε από έναν περαστικό τον μετέφερε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Τα στοιχεία του 30χρονου θύματος ταυτοποιήθηκαν την Πέμπτη, όταν αναγνωρίστηκε από συγγενικά του πρόσωπα. Οι αστυνομικοί της Τροχαίας συνέλεξαν από το σημείο του δυστυχήματος τμήματα από το αυτοκίνητο που τον παρέσυρε και «χτενίζουν τα συνεργεία της ευρύτερης περιοχής, για το ενδεχόμενο ο δράστης να το πήγε για επισκευή.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη