Κομοτηνή: Έπιασαν τον «εγκέφαλο» διακίνησης μεταναστών

Κομοτηνή: Έπιασαν τον «εγκέφαλο» διακίνησης μεταναστών

Άνθρωπος «κλειδί» για την παράνομη μεταφορά αλλοδαπών ηλικίας μόλις 22 ετών 

peripoliko_main
Άνθρωπος- «κλειδί» στην παράνομη μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών στην ενδοχώρα θεωρείται, σύμφωνα με τις ελληνικές δικαστικές αρχές, ένας νεαρός Έλληνας σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για ηθική αυτουργία στο συγκεκριμένο αδίκημα.

Ο 22χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Κομοτηνή, υποβλήθηκε σε έλεγχο από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του το διωκτικό έγγραφο κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, που διέταξε να κρατηθεί ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Συλλήψεις και σε Χαλκίδα και Λαμία 

Σε περιοχή της Χαλκίδας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ένας 43χρονος αλλοδαπός, ο οποίος ήταν φυγόποινος επί... 13 χρόνια! Όπως εξακριβώθηκε από την διασταύρωση των στοιχείων του, είχε καταδικαστεί στις 20 Ιουλίου του 2007 για πλαστογραφία και, με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θηβών, του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών η οποία εκκρεμούσε. Ο 43χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Καταδικαστική Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας εκκρεμούσε από τις 21 Φεβρουαρίου του 2019 σε βάρος ενός 50χρονου Έλληνα ο οποίος συνελήφθη στη Λαμία από αστυνομικούς της Ασφαλείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης