Σοκ στην Κύπρο: Σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους

Σοκ στην Κύπρο: Σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους

Το θύμα ήταν Συριακής καταγωγής μητέρα επτά παιδιών - Οι αρχές αναζητούν τον εν διαστάσει σύζυγο της άτυχης 31χρονης – Βρέθηκε μαχαιρωμένη στο στήθος

FONOS_PAFOS
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Κυπριακής Αστυνομίας σε σχέση με τη δολοφονία που διαπράχθηκε στην Πάφο, με θύμα γυναίκα και δράστη τον εν διαστάσει σύζυγο της.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για 31χρονη γυναίκα από τη Συρία, πολύτεκνη μητέρα επτά παιδιών, η οποία βρέθηκε μαχαιρωμένη στο διαμέρισμα της στην περιοχή Τεχνικής Σχολής Πάφου. Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε πως το θύμα φέρει τραύμα στο στήθος το οποίο προκλήθηκε μάλλον από μαχαίρι. Αναμένεται, συνέχισε, «να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις με τη βοήθεια της εγκληματολογικής υπηρεσίας του Αρχηγείου Αστυνομίας και οι συνθήκες του θανάτου της 31χρονης διερευνώνται».

Είπε ακόμα πως τα τρία από τα πέντε παιδιά που διέμεναν με την μητέρα τους, (5 ως 12 ετών) ήταν στο σπίτι τη στιγμή του φονικού, ενώ αυτή τη στιγμή και τα πέντε παιδιά βρίσκονται στις κρατικές υπηρεσίες Ευημερίας. Τα άλλα δύο παιδιά 16 και 17 επών είναι στη Συρία.

Δεν υπάρχει μαρτυρία ότι είχε προηγηθεί καυγάς, πριν του φονικού. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή το έγκλημα πρέπει να διαπράχθηκε γύρω στις 7 με 8 το πρωί.

Η Αστυνομία κατέχει πληροφορία ότι η άτυχη γυναίκα μετά τον τραυματισμό της ήταν ζωντανή και προσπαθούσε να επουλώσει το τραύμα της στην παρουσία και των τριών από τα πέντε παιδιά της που διέμεναν μαζί της.

Σημειώνεται πως την προηγούμενη Δευτέρα είχε καταχωρηθεί υπόθεση εναντίον του καταζητούμενου 37χρονου εν διαστάσει συζύγου της για υπόθεση κλοπής διαφόρων αντικειμένων από την κατοικία τους. Παράλληλα εναντίον του εξετάζονται και διάφορα αδικήματα, κατά παράβαση του περί βίας στην οικογένεια Νόμου. Εναντίον του 37χρονου είχε εκδοθεί και διάταγμα αποκλεισμού του από την κατοικία του.

Κλείσιμο
Οι έρευνες της Αστυνομίας στρέφονται προς την κατεύθυνση του εν διαστάσει συζύγου της, με τον οποίο είχαν έντονες προστριβές. Μάλιστα, στον εν διαστάσει σύζυγο είχε απαγορευτεί με απόφαση Δικαστηρίου να πλησιάζει τη γυναίκα και τα παιδιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης