Με απαγορευμένο όσο και επικίνδυνο ακόμη και για τον ίδιο τρόπο ψάρευε παράνομα ένας ηλικιωμένος αλιέας σε μια απόμερη ακτή στον Αποκόρωνα Χανίων, το απόγευμα του Σαββάτου, αλλά οι ισχυροί κρότοι από τις εκρήξεις της δυναμίτιδας που χρησιμοποιούσε δεν πέρασαν απαρατήρητοι.
Οι κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν το Λιμεναρχείο Χανίων και η κινητοποίηση των ανδρών του Λιμενικού ήταν άμεση, όσο και αθόρυβη. Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τον 70χρονο ψαρά, περίμεναν να επιστρέψει στην ακτή, όπου τον ακινητοποίησαν, ερεύνησαν την ψαριά του και διαπίστωσαν ότι είχε αλιεύσει δέκα κιλά ψάρια.
Όλα τα αλιεύματα έφεραν εμφανή ίχνη από τις εκρήξεις κι έτσι κατασχέθηκαν, ενώ ο ηλικιωμένος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για παράνομη αλιεία και παράβαση της νομοθεσίας περί εκρηκτικών υλών.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.