Κατερίνα Νοτοπούλου: Η φωτογράφιση-δώρο που άναψε φωτιές

Κατερίνα Νοτοπούλου: Η φωτογράφιση-δώρο που άναψε φωτιές

Δεν διστάζει να ανεβάσει τις εμφανίσεις της στα social media, παρά την κριτική

notopoulou12
Η Κατερίνα Νοτοπούλου έχει απασχολήσει τα social media ουκ ολίγες φορές. Πότε με τις δηλώσεις της, πότε με τις φωτογραφίες της, η πρώην υπουργός καταφέρνει να απασχολήσει τη σφαίρα του Διαδικτύου και να αναδειχθεί σε viral πρόσωπο. Φέτος τις γιορτές έκανε πάλι το θαύμα της με μία ρετρό φωτογραφία στο Instagram. Στο εν λόγω στιγμιότυπο, η Κατερίνα Νοτοπούλου ποζάρει με νοσταλγική διάθεση πλάι σε ένα καλοριφέρ, φορώντας ένα λαμπερό αλλά και αποκαλυπτικό φουστάνι. Το όλο σκηνικό κινητοποίησε τα αντανακλαστικά των τουιτεράδων και όχι μόνο. Στη δε επίμαχη ανάρτηση στο Instagram, πολλοί χρήστες έγραψαν ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία παραπέμπει σε περιοδικό μόδας και δεν θυμίζει πολιτικό, ενώ δεν έλειψαν και τα κακεντρεχή σχόλια.  Υπήρξαν βεβαίως και οι χρήστες που αποθέωσαν την κ. Νοτοπούλου για την ομορφιά της.

Πολλοί αναρωτήθηκαν αν η συγκεκριμένη φωτογραφία αποτελεί μέρος κάποιου shooting για περιοδικό. Η αλήθεια είναι ότι η ίδια η Κατερίνα Νοτοπούλου αποκάλυψε στην ανάρτηση τι κρύβεται πίσω από τη συγκεκριμένη φωτογραφία. Πρόκειται απλούστατα για το δώρο που της έκανε ένας φίλος της φωτογράφος από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος προφανώς στο πρόσωπό της βρήκε τη μούσα του.



Κλείσιμο
Η κ. Νοτοπούλου έκανε και άλλη λαμπερή εμφάνιση, αυτή τη φορά για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Όπως φαίνεται, η πρώην υπουργός  αγαπάει ιδιαίτερα το ρετρό στιλ, καθώς για την έξοδό της επέλεξε ένα λουκ που παραπέμπει σε femme fatale.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ευχές ευχές ευχές από τη #dream_team #notopooligans #festiveedition για καλή πρωτοχρονιά! 🎄✨❤️🤗

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κατερίνα Νοτοπούλου (@notopoulou_katerina) στις



Πάντως η κ. Νοτοπούλου αγαπάει τα social media, ακόμα κι αν αυτά της φέρονται συχνά με... σκληρό τρόπο και δεν διστάζει να ανεβάσει τις εμφανίσεις της. Το ίδιο είχε κάνει και τα Χριστούγεννα, για το ρεβεγιόν των οποίων είχε επιλέξει ένα μαύρο φόρεμα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η μαγεία των Χριστουγέννων κρύβεται στα πιο πολύτιμα στολίδια της ζωής μας! Τις στιγμές... Χρόνια πολλά! #skg #lovemycity #christmas_ornament #villabianca #memories #moments

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κατερίνα Νοτοπούλου (@notopoulou_katerina) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης