Σάμος: Μετανάστες έκλεψαν εργοτάξιο για να ζεσταθούν

Σάμος: Μετανάστες έκλεψαν εργοτάξιο για να ζεσταθούν

Πέρασαν από την πατρίδα τους στην Ελλάδα για να κλέψουν, τέσσερις Βούλγαροι ηλικίας 30, 26, 20 και 18 χρόνων που συνελήφθησαν στο Ορμένιο Έβρου

police
Να ζεσταθούν ήθελαν πέντε μετανάστες και εισέβαλαν το βράδυ της Πέμπτης σε ένα εργοτάξιο στο Βαθύ της Σάμου παραβιάζοντας την είσοδο με τη χρήση λοστού, για να κλέψουν… ξυλεία που θα χρησιμοποιούσαν για να προφυλαχτούν από το τσουχτερό κρύο!

Η κλοπή καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. οδήγησε στην σύλληψη δύο 17χρονων αλλοδαπών, στην κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν η κλεμμένη ξυλεία και ο λοστός.

Οι νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου που άσκησε δίωξη σε βάρος τους για κλοπή, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν οι τρεις συνεργοί τους, που μέχρι στιγμής είναι αγνώστων στοιχείων.

Πέρασαν από την πατρίδα τους στην Ελλάδα για να κλέψουν, τέσσερις Βούλγαροι ηλικίας 30, 26, 20 και 18 χρόνων που συνελήφθησαν στο Ορμένιο Έβρου από αστυνομικούς του τμήματος Τριγώνου το απόγευμα της Πέμπτης. Στο ΙΧ αυτοκίνητο που επέβαιναν το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκε ένα αλυσοπρίονο που είχαν κλέψει λίγη ώρα νωρίτερα από μια αποθήκη και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας κατηγορούμενοι για κλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης