ΔΣΑ: Παραιτήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο ο Αλέξανδρος Μαντζούτσος

ΔΣΑ: Παραιτήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο ο Αλέξανδρος Μαντζούτσος

Ο κ. Μαντζούτσος παραιτήθηκε υπέρ του α’ αναπληρωματικού συμβούλου Βενιαμίν Μπατή

dsa
Παραιτήθηκε από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ο Αλέξανδρος Μαντζούτσος (του συνδυασμού «Ο δικηγόρος-Όλοι εμείς μαζί») υπέρ του α’ αναπληρωματικού συμβούλου Βενιαμίν Μπατή του ίδιου συνδυασμού.

Ο κ. Μαντζούτσος παραιτήθηκε υπέρ του συναδέλφου του κ. Μπατή, ο οποίος κατέλαβε θέση α’ αναπληρωματικού συμβούλου στο ΔΣΑ, καθώς ο εν λόγω συνδυασμός δεν μπόρεσε να εκλέξει πρόεδρο, με συνέπεια ο τελευταίος να εκλεγεί αναπληρωματικός.

Όπως επισημαίνει ο κ. Μαντζούτσος, παραιτήθηκε από σύμβουλος προς άρση «της αδικίας του εκλογικού συστήματος και με σεβασμό στην κοινή εντολή εκπροσώπησης» που έλαβε ο συνδυασμός στον οποίο συμμετείχε από τους συναδέλφους του κατά τις τελευταίες αρχαιρεσίες στον ΔΣΑ. Ωστόσο, δηλώνει ότι αποχωρεί μεν από το Δ.Σ. του ΔΣΑ, αλλά «παραμένει πιο ενεργός από ποτέ».

Πέρα από όλα αυτά επισημαίνει ότι στο δικηγορικό χώρο είναι στενόχωρες οι εξελίξεις με το δικαστικό ένσημο, τη διαμεσολάβηση και το ασφαλιστικό, ενώ δήλωσε ότι «ξεκινάει από την αρχή το διάλογο με τους συναδέλφους, με την ελπίδα ότι η κοινωνία των δικηγόρων θα αναδείξει επιτέλους μια σύγχρονη, ισχυρή δικηγορική παρουσία στο Σύλλογό μας, αντάξια του λειτουργήματός μας και του κλάδου μας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης