Δίδυμο διέρρηξε αυτοκίνητο και κατάστημα στην Κέρκυρα

Δίδυμο διέρρηξε αυτοκίνητο και κατάστημα στην Κέρκυρα

Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που τους άσκησε δίωξη για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία

Kerkyra-diarriktes
Διαδοχικές διαρρήξεις διέπραξε τις πρώτες πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου ένα δίδυμο Ελλήνων στην πόλη της Κέρκυρας, πρώτα σε ένα σταθμευμένο όχημα και στη συνέχεια σε μια εμπορική επιχείρηση. Ωστόσο, δεν πρόλαβαν να χαρούν τη λεία τους γιατί οι κλοπές εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Οι δράστες ηλικίας 19 και 25 χρόνων προκάλεσαν σημαντικές φθορές στο όχημα που διέρρηξαν για να αρπάξουν από το εσωτερικό του ένα ηχοσύστημα, ενώ στη συνέχεια παραβίασαν το κατάστημα και έκλεψαν 1.500 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Λίγες ώρες αργότερα, όμως, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και στην κατοχή τους βρέθηκαν το ηχοσύστημα και 1.135 ευρώ που επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που τους άσκησε δίωξη για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται και ερευνά το ενδεχόμενο να έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις στην πόλη ή τα περίχωρά της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης