Ρόδος: Κατά προτεραιότητα η έρευνα για την καταγγελία της 14χρονης ότι είχε σχέση με εκπαιδευτικό

Ρόδος: Κατά προτεραιότητα η έρευνα για την καταγγελία της 14χρονης ότι είχε σχέση με εκπαιδευτικό

Ζητήθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξετάσεως στην ανήλικη και η λήψη νέας κατάθεσής της, παρουσία παιδοψυχολόγου - Όταν ολοκληρωθούν οι δύο προανακριτικές πράξεις, ο εκπαιδευτικός θα καταθέσει ανωμοτί

dikastirio-rodos
Σε προτεραιότητα τέθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου η έρευνα που παρήγγειλε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου για τη διαπίστωση τυχόν τελέσεως των αδικημάτων της αποπλάνησης ή και του βιασμού της 14χρονης από τον 52χρονο εκπαιδευτικό για τον οποίο η ίδια έχει πει ότι διατηρούσαν σχέση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξετάσεως στην ανήλικη και η λήψη νέας κατάθεσής της, παρουσία παιδοψυχολόγου και με το πέρας των συγκεκριμένων προανακριτικών πράξεων θα ληφθεί ανωμοτί κατάθεση από τον εκπαιδευτικό.

Στο μεταξύ η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου αναμένει την έκβαση της δίκης που έχει προσδιοριστεί για την 5η Δεκεμβρίου ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου με κατηγορούμενο για διατάραξη οικιακής ειρήνης και για πρόκληση σωματικής βλάβης τον εκπαιδευτικό σε βάρος του οποίου υποβλήθηκε μήνυση από τον 49χρονο Αλβανό πατέρα της 14χρονης μαθήτριας.

Όταν ολοκληρωθεί η δίκη και υπάρξει απόφαση του δικαστήριου θα πρέπει να διερευνηθεί αν συντρέχουν οι προϋποθέσεις του νόμου για να τεθεί σε προσωρινή αναστολή των καθηκόντων του.

Η έρευνα ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή όταν ο εκπαιδευτικός προφανώς σε κατάσταση μέθης, φέρεται να περίμενε την 14χρονη έξω από το σπίτι της στον Aρχάγγελο.

Κλείσιμο
Όταν η νεαρή κοπέλα εμφανίστηκε μαζί με τον πατέρα της, ο εκπαιδευτικός φέρεται να την επέπληξε, επειδή ήταν έξω ως αργά και δεν απαντούσε στις κλήσεις του. Ο πατέρας της ανήλικης ζήτησε τον λόγο, τα πνεύματα οξύνθηκαν και ακολούθησε μεγάλος καβγάς μεταξύ του γονέα και του εκπαιδευτικού.

Οι αστυνομικοί του AT Αρχαγγέλου που ανέλαβαν την έρευνα άκουσαν την ανήλικη να ισχυρίζεται ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τον εκπαιδευτικό.

Μάλιστα, η μαθήτρια αναφέρθηκε λεπτομερώς στη σχέση αυτή και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη.

Ωστόσο από το AT Αρχαγγέλου σχηματίστηκε δικογραφία.

Με πληροφορίες από dimokratiki.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης