Βρες εκπτώσεις σε όλες τις ασφάλειες αυτοκινήτου και κατοικίας στην Anytime Cyber Week!

Βρες εκπτώσεις σε όλες τις ασφάλειες αυτοκινήτου και κατοικίας στην Anytime Cyber Week!

Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία η Cyber Week της Anytime επιστρέφει με ακόμα περισσότερες εκπτώσεις έως και 40% των αρχικών τιμών!

li0
Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία η Cyber Week της Anytime επιστρέφει με ακόμα περισσότερες εκπτώσεις έως και 40% των αρχικών τιμών!

Η Cyber Week είναι κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα και τις ηλεκτρονικές αγορές στον κλάδο των ασφαλειών αυτοκινήτου και κατοικίας.


Πως ξεκίνησε η Cyber Week;

Πρόκειται για μία έμπνευση που έχει καταβολές από την Black Friday. Στο εξωτερικό, ύστερα από τη συνεχόμενη αύξηση των ηλεκτρονικών αγορών έχει θεσπιστεί από το 2005 η Cyber Monday, δηλαδή μία ημέρα μεγάλων εκπτώσεων και προσφορών για όλες τις αγορές που θα γίνουν μέσω διαδικτύου.

Οι πρακτικές της Black Friday και της Cyber Monday έχουν έρθει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια με ένα μεγάλο μέρος του καταναλωτικού κοινού να τις περιμένει με μεγάλη αγωνία και να γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία.

Έτσι η Anytime μετεξέλιξε την Cyber Monday σε Cyber Week το 2018 και φέτος επιστρέφει ξανά από τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου έως και των Κυριακή 8 Δεκεμβρίου ώστε να γίνει ο νέος «εκπτωτικός» θεσμός και να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους καταναλωτές να επωφεληθούν από τις τεράστιες προσφορές.

Αυτή τη χρονιά λοιπόν όλοι όσοι μπουν στο site της Anytime θα βρουν συμβόλαια για την ασφάλεια αυτοκινήτου και κατοικίας με εκπτώσεις έως και 40% από την αρχική τιμή τους!


Τι λύσεις μπορώ να έχω για το αυτοκίνητο;

Κλείσιμο
Ο κάθε καταναλωτής είναι διαφορετικός με συγκεκριμένες ανάγκες και αυτό είναι το βασικό που πρέπει να θυμάστε όταν επιλέγετε ασφάλεια αυτοκινήτου. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο ασφαλιστικά πακέτα, το Standard Drive και Short Drive.

Το Standard Drive είναι ένα σύγχρονο και πλήρες πακέτο ασφάλειας αυτοκινήτου με μεγάλη ευελιξία καθώς προσφέρει τη δυνατότητα ασφάλισης αυτοκινήτου από ένα μήνα έως και έναν ολόκληρο χρόνο. Επιπλέον δίνει τη δυνατότητα πρόσθεσης επιπλέον καλύψεων στα τρία βασικά πακέτα του.

To Basic πακέτο του Standard Drive προσφέρει κάλυψη αστικής ευθύνης, προστασία από ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα και δωρεάν μεταφορά οχήματος σε περίπτωση ατυχήματος. Μπορείτε να διαμορφώσετε το Basic πακέτο προσθέτοντας τις καλύψεις που εσείς χρειάζεστε, ώστε να έχετε την απόλυτα εξατομικευμένη ασφάλιση σας.

Η επόμενη έκδοση του είναι το πακέτο Value, στο οποίο περιλαμβάνεται πλήρης οδική βοήθεια, κάλυψη ζημιών από πυρκαγιά και φυσικά φαινόμενα, τρομοκρατικές ενέργειες ή άλλες αναταραχές, αποζημίωση για ολική ή μερική κλοπή καθώς και αποζημιώσεις για προσωπικό ατύχημα.

Για τους πιο απαιτητικούς όμως υπάρχει το απόλυτο πακέτο μικτής ασφάλειας αυτοκινήτου Premium που παρέχει όλα τα παραπάνω, τα πλεονεκτήματα της κάλυψης «ιδίων ζημιών», αλλά και την παραχώρηση αυτοκινήτου για να μην σταματήσετε ποτέ τις μετακινήσεις σας σε περίπτωση αδυναμίας λειτουργίας του δικού σας ύστερα από ατύχημα.

Η άλλη επιλογή, είναι μία έξυπνη, εξαιρετικά οικονομική και τρομερά ευέλικτη ασφάλεια αυτοκινήτου για όλους όσους οδηγούν λίγο και θέλουν πολλά. Πρόκειται για το Short Drive, δηλαδή μία ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου που ασφαλίζει το όχημα σας για 5.000 χιλιόμετρα και σας προσφέρει πιο δίκαια ασφάλιστρα από ποτέ.

Το Short Drive σχεδιάστηκε για όλους όσους χρειάζονται ασφάλιση αυτοκινήτου, αλλά κάνουν περιστασιακή χρήση του αυτοκινήτου τους είτε διότι κάνουν μικρές διαδρομές, είτε γιατί το οδηγούν συγκεκριμένες εποχές του χρόνου.

Στο Short Drive ξεκινάς με 3.000 χιλιόμετρα και πολύ πιο οικονομικά ασφάλιστρα. Με την τεχνολογία Buy the Mile και το ειδικό application της Anytime, μπορείς να βλέπεις τα διαθέσιμα χιλιόμετρα σου και να προσθέσεις άλλα 2.000 χιλιόμετρα στην περίπτωση που χρειάζεσαι παραπάνω.

Δεν έχει σημασία εάν είσαι Standard ή Short οδηγός καθώς και οι δύο επιλογές σε αυτή τη Cyber Week μπορούν να αποκτηθούν με έκπτωση έως και 40% από την αρχική τιμή τους.

Επιπλέον με κάθε ασφάλεια αυτοκινήτου της Anytime έχεις εντελώς δωρεάν και κάποιες εκπλήξεις. Αρχικά έχεις εκπτώσεις σε services και ανταλλακτικά, δωρεάν ιατρικές συμβουλές από τη Γραμμή Υγείας 1010, τη δυνατότητα να γίνεις μέλος στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών Anytime Club για να απολαμβάνεις ακόμα περισσότερες μοναδικές προσφορές στην καθημερινότητα σου και τέλος έκπτωση στην αγορά νέου αυτοκινήτου.


Τι λύσεις μπορώ να έχω για την κατοικία μου;

Όπως και για το αυτοκίνητο, έτσι και για την κατοικία σου μπορείς να βρεις μοναδικές λύσεις που έχουν και αυτές έκπτωση έως 40% για μία ολόκληρη εβδομάδα!

Αξιοποίησε τη Cyber Week ώστε να αποκτήσεις ασφάλεια κατοικίας για το κτήριο, το περιεχόμενο του σπιτιού ή και τα δύο μαζί για ολοκληρωμένη κάλυψη!

Η ασφάλεια κατοικίας της Anytime περιλαμβάνει 3 βασικές εκδόσεις για ασφάλεια κτηρίου ανάλογα τις ανάγκες σου.

Η πρώτη λύση είναι το πακέτο Economic που προσφέρει αποζημιώσεις από ζημιές που προκλήθηκαν λόγω πυρκαγιών, σεισμών, εκρήξεων, πτώσεις δέντρων ή κεραυνών, τρομοκρατικών ενεργειών, ταραχών ή πορειών. Παράλληλα αποζημιώνονται ζημιές στους κοινόχρηστους και τους βοηθητικούς χώρους όπως η αποθήκη και το parking, ενώ καλύπτονται και δαπάνες για την έκδοση οικοδομικών αδειών.

Η δεύτερη λύση είναι η Value και προσφέρει όλα τα παραπάνω συν αποζημιώσεις για ζημιές που προκλήθηκαν από πλημμύρες, καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις, θύελλες, διαρροές και θραύσεις σωληνώσεων, κλοπές και ληστείες. Παράλληλα στην περίπτωση που είστε ιδιοκτήτης και νοικιάζετε το σπίτι και λόγω ζημιάς ο ενοικιαστής σπάσει το συμβόλαιο, αποζημιώνεστε για τα χαμένα ενοίκια. Ενώ στην περίπτωση που έχετε στεγαστικό δάνειο και η κατοικία λόγω ζημιάς δεν είναι πλέον κατοικήσιμη υπάρχει αποπληρωμή του δανείου.

Η τρίτη λύση είναι η ασφάλεια κατοικίας Premium που περιλαμβάνει ότι και οι άλλες συν καλύψεις για ζημιές που προκλήθηκαν από βραχυκυκλώματα εγκαταστάσεων του κτηρίου ή ηλεκτρικών συσκευών. Παράλληλα παρέχει κάλυψη θραύσης τζαμιών, κλοπή περιεχομένου, ζημιές από κακόβουλες ενέργειες και παρέχει νομική υποστήριξη.

Όμως στην Anytime μπορείτε να βρείτε και ασφάλειες αποκλειστικά για το περιεχόμενο του σπιτιού σας.

Έτσι το βασικό πακέτο Content ασφαλίζει τα υπάρχοντα σας που βρίσκονται μέσα στο σπίτι από ζημιές που προκλήθηκαν λόγω πυρκαγιών, εκρήξεων, τρομοκρατικών ενεργειών, αναταραχών, πτώσεων κεραυνών ή δέντρων, καιρικών φαινομένων, διαρροών, θραύσεων σωληνώσεων, βραχυκυκλωμάτων, κλοπών και άλλων κακόβουλων ενεργειών.

Και για όσους χρειάζονται παραπάνω και σκέφτονται τους σεισμούς υπάρχει η ασφάλεια περιεχομένου κατοικίας Content Plus που προσφέρει κάλυψη ζημιών από τους σεισμούς.

Όλες οι ετήσιες ασφάλειες αυτοκινήτου, κτηρίου και περιεχομένου θα βρίσκονται από Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου έως και Κυριακή 8 Δεκεμβρίου σε έκπτωση έως και 40% λόγω Cyber Week.

Εκμεταλλεύσου τις προσφορές της Cyber Week και προστάτεψε την ιδιοκτησία σου με την υπογραφή της Anytime!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης