Ημαθία: Μάνα χρησιμοποιούσε τον γιο της για να κλέβει προϊόντα από κατάστημα

Ημαθία: Μάνα χρησιμοποιούσε τον γιο της για να κλέβει προϊόντα από κατάστημα

Χρησιμοποιούσε το παιδί σαν «βιτρίνα» για να μην κινεί υποψίες

peripoliko__1_
Τον ανήλικο γιο της χρησιμοποιούσε ως «βιτρίνα» για να μην κινεί υποψίες στους υπαλλήλους μια νεαρή Ελληνίδα που επισκεπτόταν συχνά ένα κατάστημα σε περιοχή της Ημαθίας με το πρόσχημα ότι θα ψώνιζε, αλλά σε τουλάχιστον δυο περιπτώσεις προέκυψε ότι... ξάφριζε προϊόντα!

Η 30χρονη μητέρα έγινε αντιληπτή την στιγμή που έκρυβε στην τσάντα της εμπορεύματα και ειδοποιήθηκαν αστυνομικοί της Αλεξάνδρειας, οι οποίοι της πέρασαν χειροπέδες και την οδήγησαν στο τμήμα μαζί με το παιδί της! Τα αξίας μόλις 30 ευρώ προϊόντα βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στο κατάστημα. Ωστόσο, στη διάρκεια της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ότι και τον περασμένο Σεπτέμβριο η 30χρονη είχε κλέψει προϊόντα αξίας 80 ευρώ από το ίδιο κατάστημα, πάλι χρησιμοποιώντας τον γιο της ως προκάλυμμα!

Έκλεβε χάλκινα αντικείμενα από μνήματα 56χρονος 

Δεκάδες μνήματα σε τρία κοιμητήρια στις περιοχές Βαθύ, Φάρο και Καλοχώρι Αυλίδας είχε ρημάξει το τελευταίο δεκαήμερο ένας 56χρονος «κυνηγός» χαλκού, ο οποίος ξήλωνε καντήλια, μπρούτζινους σταυρούς, βάζα και γλάστρες προκαλώντας σημαντικές ζημιές στους τάφους! Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Χαλκίδας και σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης