Βόλος: Χωρίς δίπλωμα ο οδηγός που εγκατέλειψε τη 49χρονη

Βόλος: Χωρίς δίπλωμα ο οδηγός που εγκατέλειψε τη 49χρονη

Είχε εντοπιστεί να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης και του είχε αφαιρεθεί η άδεια ικανότητας οδήγησης

ekav
Είχε εντοπιστεί να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης και του είχε αφαιρεθεί η άδεια ικανότητας οδήγησης, αλλά ο 45χρονος επιχειρηματίας που παρέσυρε μια 49χρονη πεζή στον Βόλο το απόγευμα της περασμένης Κυριακής και την εγκατέλειψε αβοήθητη εξακολουθούσε να κρατάει τιμόνι!

Μετά την αποκάλυψη αυτή, ο ασυνείδητος οδηγός του Mini Cooper που θα δικαστεί στις 11 Δεκεμβρίου από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, εκτός από τις κατηγορίες για πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια και εγκατάλειψη θύματος τροχαίου, αντιμετωπίζει και την κατηγορία της οδήγησης χωρίς δίπλωμα.

Μαζί του στο εδώλιο θα καθίσει και ο 36χρονος συνοδηγός του, στον οποίο ασκήθηκε δίωξη για παράλειψη προσφοράς βοήθειας σε θύμα τροχαίου.

Την ίδια ώρα, η κατάσταση της 49χρονης που εκτινάχθηκε σε απόσταση δέκα μέτρων κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή. Η άτυχη γυναίκα χειρουργήθηκε ήδη στο διάφραγμα και τη λεκάνη, ωστόσο έχει υποστεί και σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική του «Αχιλλοπούλειου» νοσοκομείου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης