Εξαπάτησε τέσσερις επιχειρηματίες στην Κέρκυρα

Εξαπάτησε τέσσερις επιχειρηματίες στην Κέρκυρα

Τον περασμένο Ιούνιο και Ιούλιο, ο πονηρός αλλοδαπός συστηνόταν ως εκπρόσωπος εμπορικής εταιρείας που θα άνοιγε υποκατάστημα στην Κέρκυρα και έπειθε τα θύματά του να του δίνουν χρήματα

police
Χρησιμοποιώντας το πρόσχημα ότι θα του έκανε... μετόχους στην εμπορική δραστηριότητα που θα ξεκινούσε οσονούπω στην Κέρκυρα, κατάφερνε να αποσπά διάφορα χρηματικά ποσά από επιχειρηματίες του νησιού αλλά και ιδιώτες ένας 35χρονος αλλοδαπός.

Τον περασμένο Ιούνιο και Ιούλιο, ο πονηρός αλλοδαπός συστηνόταν ως εκπρόσωπος εμπορικής εταιρείας που θα άνοιγε υποκατάστημα στην Κέρκυρα και έπειθε τα θύματά του να του δίνουν χρήματα. Σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις απέσπασε συνολικά το ποσό των 9.900 ευρώ, αλλά κάποια στιγμή οι χρηματοδότες τον πήραν είδηση και φρόντισε να εξαφανιστεί!

Οι υποθέσεις εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς από της Ασφάλειας, ο 35χρονος ταυτοποιήθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της πλαστογραφίας και της απάτης κατ’ εξακολούθηση, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης