Μεσσηνία: Συνελήφθη 12χρονος μαθητής με μαχαίρι

Μεσσηνία: Συνελήφθη 12χρονος μαθητής με μαχαίρι

Μετά τα περιστατικά στις Μοίρες Ηρακλείου, άλλο ένα περιστατικό με μικρότερο παιδί, αυτή τη φορά, που έφερε μαζί του μαχαίρι, σημειώθηκε στη Μεσσηνία

maxairi
Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με ανήλικους μαθητές που κυκλοφορούν οπλισμένοι! Μετά τις συλλήψεις ενός 15χρονου με πιστόλι ρέπλικα στο ΕΠΑ.Λ. Μοιρών στο Ηράκλειο και ενός 17χρονου μαθητή άλλου σχολείου με μαχαίρι στο ίδιο σχολικό συγκρότημα, συνελήφθη ένα ακόμη μικρότερο παιδί με μαχαίρι!

Πρόκειται για έναν 12χρονο αλλοδαπό μαθητή της Α' τάξης Γυμνασίου της Κυπαρισσίας, τον οποίο αντιλήφθηκε ο διευθυντής του σχολείου να έχει στην τσέπη του έναν σουγιά με λάμα μήκους επτά εκατοστών και κατάφερε να του τον πάρει. Στη συνέχεια, ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα Τριφυλίας, άνδρες του οποίου έφτασαν στο σχολείο, παρέλαβαν τον σουγιά και αναζήτησαν τον ανήλικο.

Ο 12χρονος μαθητής εντοπίστηκε στο σπίτι του και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν για παράνομη οπλοκατοχή, μαζί με την 38χρονη μητέρα του που κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας ο οποίος τους άσκησε τις αντίστοιχες διώξεις και έδωσε εντολή να αφεθούν ελεύθεροι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης