ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πάτρα: Ζητιάνα έχει συλληφθεί 20 φορές για κλοπή και... συνεχίζει!

Πάτρα: Ζητιάνα έχει συλληφθεί 20 φορές για κλοπή και... συνεχίζει!

Τη μέρα που συνελήφθη είχε αρπάξει πορτοφόλι με 3.000 ευρώ 

peripoliko
Δεν βάζει μυαλό η 45χρονη Ρομά που έχει περισσότερες από 20 συλλήψεις για κλοπές τσαντών και πορτοφολιών από μαγαζιά της Πάτρας, καθώς συνεχίζει απτόητη να αρπάζει ό,τι βρει μπροστά της! Μόλις αφέθηκε ελεύθερη μετά την τελευταία σύλληψή της, έπεσε ξανά στα χέρια των αστυνομικών.

Η «μακρυχέρα» ζητιάνα μπήκε με το πρόσχημα ότι ζητούσε ελεημοσύνη σε ένα ουζερί, το βράδυ της Τετάρτης, αλλά «βούτηξε» το κινητό μιας γυναίκας την οποία απασχόλησε με αποτέλεσμα να συλληφθεί και πάλι. Μάλιστα, στην προανάκριση διαπιστώθηκε ότι το απόγευμα της ιδίας ημέρας είχε αρπάξει από μια καφετέρια την τσάντα άλλης μιας γυναίκας που είχε μέσα ένα πορτοφόλι με 3.000 ευρώ και δύο τραπεζικές κάρτες!

Ωστόσο, κατά τον σωματικό έλεγχο που της έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν πάνω της μόλις... 240 ευρώ. Έτσι, η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για να εξακριβώσει αν η 45χρονη είχε και συνεργό. Στο μεταξύ, η Ρομά οδηγήθηκε για μια ακόμη φορά στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, αλλά και πάλι αφέθηκε ελεύθερη όπως ορίζει η νομοθεσία!

Εξιχνιάστηκαν δύο κλοπές στη Λάρισα

Δυο κλοπές με θύματα γυναίκες που είχαν γίνει με διαφορά τριών ημερών στη Λάρισα, εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια η οποία ταυτοποίησε ως δράστη έναν 33χρονο Έλληνα. Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 33χρονος είχε πλησιάσει αθόρυβα τις δυο γυναίκες στις 5 και στις 8 Νοεμβρίου και είχε αρπάξει αιφνιδιαστικά από το λαιμό της πρώτης μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό και από τα χέρια της δεύτερης ένα κινητό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης