Μέγαρα: Κανείς δεν περίμενε ο σωφρονιστικός υπάλληλος να δολοφονήσει τον κουνιάδο του

Μέγαρα: Κανείς δεν περίμενε ο σωφρονιστικός υπάλληλος να δολοφονήσει τον κουνιάδο του

«Δεν είχαμε αντιληφθεί τίποτα. Ήταν απροειδοποίητη η επίσκεψη» δήλωσε συγγενής της 43χρονης συζύγου του 48χρονου που έπεσε νεκρός από τα πυρά του κουνιάδου του - Ο δολοφόνος θεωρούσε τον 48χρονο υπαίτιο για τον χωρισμό του

megara-n1
Σοκαρισμένοι είναι όλοι στα Μέγαρα από την δολοφονία του 48χρονου από τον κουνιάδο του επειδή, κατά πληροφορίες, ο δράστης τον κατηγορούσε για τον χωρισμό του και, όπως όλα δείχνουν, αποφάσισε να τον εκδικηθεί.

«Δεν είχα ιδέα ότι ήταν έντονα τα πράγματα. Ούτε ο συγχωρεμένος δεν περίμενε την εξέλιξη» δήλωσε το πρωί της Παρασκευής εξάδελφος της συζύγου του 48χρονου που δέχθηκε και αυτή τα πυρά του δράστη.

«Πάθαμε σοκ. Δεν είχαμε αντιληφθεί τίποτα. Ήταν απροειδοποίητη η επίσκεψη. Δεν το περίμενε κανείς και για τέτοιο λόγο να γίνεται αυτό» είπε ο ξάδερφος της 43χρονης γυναίκας.

Ο ίδιος, μάλιστα, έδωσε και μια διαφορετική εκδοχή σχετικά με την παρουσία των τριών παιδιών του ζευγαριού που δέχθηκε τα πυρά του 48χρονου υποστηρίζοντας ότι στο σπίτι ήταν το ένα από τα τρία, το μικρότερο και γι' αυτό «μάλλον δεν κατάλαβε τι έχει συμβεί».

Το ζευγάρι διακομίστηκε το βράδυ της Πέμπτης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του άντρα ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται τραυματισμένη .

Ο δράστης αρχικά διέφυγε και αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό του. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ωστόσο, ο δράστης εμφανίστηκε μαζί με τον δικηγόρο του στην αστυνομική υποδιεύθυνση Δυτικής Αττικής και παραδόθηκε.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης, σωφρονιστικός υπάλληλος στο επάγγελμα στο νοσοκομείο κρατουμένων του Κορυδαλλού, ήταν πρώην άντρας της αδερφής του θύματος.

Το θύμα ήταν γιατρός στο επάγγελμα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό περιβάλλον του ζευγαριού η γυναίκα του θύματος ξύπνησε στο νοσοκομείο, αναζητώντας τον άντρα της. «Μπήκε μπροστά να με προστατέψει για να μην πεθάνω» φώναζε... Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα δεν γνωρίζει ότι ο άντρας της υπέκυψε στα τραύματά του καθώς οι συγγενείς δεν θέλουν να επιβαρύνουν την κατάσταση της υγείας της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης