Καιρός: Με ήλιο και 25άρια το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Καιρός: Με ήλιο και 25άρια το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Σε ποιες περιοχές υπάρχει πιθανότητα να βρέξει σήμερα Τετάρτη

parade_sunshine
Ήλιο και θερμοκρασίες άνω των 25 βαθμών προβλέπει η ΕΜΥ για τις επόμενες ημέρες και ειδικότερα για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Για σήμερα Τετάρτη αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους στην Κρήτη τις Κυκλάδες και την Εύβοια. Πιθανότητα τοπικών βροχών υπάρχει στην Κρήτη και δευτερευόντως στη Εύβοια. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί. Οι συγκεντρώσεις ατμοσφαιρικής σκόνης στο Αιγαίο θα είναι σχετικά αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 7 έως 23 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 11 έως 27, στα δυτικά ηπειρωτικά από 13 έως 30, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 27, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 26, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 16 έως 25 (τοπικά στη Ρόδο έως 27), στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 18 έως 23 και στην Κρήτη από 16 έως 25.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, με εξαίρεση την περιοχή των Δωδεκανήσων όπου θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 2 έως 4 μποφόρ.

Κλείσιμο
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές μόνο νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 19 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 και τοπικά έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς.

Πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη την Πέμπτη

Την Πέμπρη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη. Οι άνεμοι, στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Έξι μποφόρ στο Αιγαίο την Παρασκευή

Την Παρασκευή αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις στα δυτικά και τα νότια. Οι άνεμοι, στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καλοκαίρι... το Σαββατοκύριακο

Το Σαββατοκύριακο αναμένουμε γενικά αίθριο καιρό με παροδικές νεφώσεις στη νότια νησιωτική χώρα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τοπικές νεφώσεις στα Δωδεκάνησα τη Δευτέρα

Τη Δευτέρα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης