Αγρίνιο: Ζόρικος αλλοδαπός συνελήφθη με φυτεία και 25 κιλά χασίς

Αγρίνιο: Ζόρικος αλλοδαπός συνελήφθη με φυτεία και 25 κιλά χασίς

Προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη

Agrinio-xasis-fyteia
Επιχείρησε να αποφύγει τη σύλληψη σπρώχνοντας βίαια τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 38χρονος αλλοδαπός, ο οποίος καλλιεργούσε χασισόδεντρα με ιδιαίτερα πλούσια παραγωγή σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο μεταξύ τεχνητών λιμνών σε περιοχή του Αγρινίου αν και βρισκόταν παράνομα στη χώρα!

Βέβαια, δεν κατάφερε να διαφύγει και πάνω του οι αστυνομικοί βρήκαν ένα αυτοσχέδιο δέμα που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 10 κιλών και 610 γραμμαρίων! Επιπλέον, στην περιοχή γύρω από τις τεχνητές λίμνες και σε έναν κοντινό στάβλο ανακάλυψαν άλλα 14 κιλά και 166 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και συσκευασίες με ένα κιλό και 694 γραμμάρια λαθραίου καπνού.

Στον χώρο όπου συνελήφθη επ’ αυτοφώρω ο 38χρονος βρέθηκαν ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους τριών μέτρων και άλλα τέσσερα χασισόδεντρα που είχε ξεριζώσει πρόσφατα, ενώ κατασχέθηκαν και διάφορα αγροτικά εργαλεία. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ο οποίος του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, αντίσταση και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης