Γρεβενά: Σκόπευε να μεγαλώσει με σπόρους τη χασισοφυτεία του

Γρεβενά: Σκόπευε να μεγαλώσει με σπόρους τη χασισοφυτεία του

Φυτεία από δέκα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,77 μέτρου καλλιεργούσε ένας 47χρονος Έλληνας, που είχε σκοπό να την επεκτείνει

Grevena-fyteia-xasis
Σε διάφορους χώρους γύρω από το σπίτι του, σε περιοχή των Γρεβενών, καλλιεργούσε μια φυτεία από δέκα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,77 μέτρου ένας 47χρονος Έλληνας, που είχε σκοπό να την επεκτείνει, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν άλλοι δέκα σπόροι κάνναβης.

Από τα χασισόδεντρα, ο δράστης είχε τρυγήσει ήδη 636,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε., που του πέρασαν χειροπέδες το απόγευμα της Παρασκευής και τον οδήγησαν το Σάββατο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Σε βάρος του 47χρονου ασκήθηκε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 50 έως 80 εκατοστών διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε στην αυλή της κατοικίας του σε περιοχή των Σερρών, ένας 48χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν και ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης