Πύργος: Συνοδός ασθενούς πήγε να πνίξει νοσοκόμα

Πύργος: Συνοδός ασθενούς πήγε να πνίξει νοσοκόμα

Βιαζόταν να φύγει και οι νοσοκόμες τον... καθυστερούσαν

nosokom_1-696x405
Η Αστυνομία αναζητά έναν ηλικιωμένο «νταή» που προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο μέσα στην Παθολογική κλινική του νοσοκομείου του Πύργου, αρπάζοντας από τον... λαιμό μια νοσοκόμα επειδή θεώρησε ότι καθυστερούσε να εκδώσει το εξιτήριο για τη νοσηλευόμενη σύζυγό του!

Ένας υπάλληλος της ασφάλειας του νοσοκομείου έσωσε από τα χέρια του μαινόμενου συνοδού την άτυχη νοσηλεύτρια, η οποία τρομοκρατήθηκε καθώς ο... ζόρικος άνδρας λίγο έλειψε να την πνίξει! Ο ίδιος ειδοποίησε και την Αστυνομία, αλλά πριν φτάσουν τα περιπολικά ο ηλικιωμένος πρόλαβε να φύγει από το νοσοκομείο με τη σύζυγό του. Ωστόσο, ενημερώθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου, ο οποίος θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

Το άγριο επεισόδιο έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ο «νταής» ζήτησε από τις νοσηλεύτριες να βγάλουν την «πεταλούδα» από το χέρι της συζύγου του για να αφαιρέσουν τον ορό και να υπογραφούν τα απαραίτητα έγγραφα για να πάρει εξιτήριο. Ωστόσο, εκείνες ήταν απασχολημένες με άλλους ασθενείς και ο ηλικιωμένος έγινε πυρ και μανία με αποτέλεσμα να επιτεθεί στη νοσηλεύτρια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης