Μύκονος: Ο… «Άσχημος» τσάκωσε δύο με πλήθος ναρκωτικά

Μύκονος: Ο… «Άσχημος» τσάκωσε δύο με πλήθος ναρκωτικά

Ο εκπαιδευμένος σκύλος ξετρύπωσε αρχικά έναν χάρτινο φάκελο με ποσότητα ηρωίνης, ενώ στο σπίτι του 36χρονου δράστη βρέθηκε ακόμη μια συσκευασία με λευκή ηρωίνη 

Mykonos-narkwtika
Μπορεί να τον λένε “Ugly”, που σημαίνει… άσχημος, όμως κάνει όμορφα τη δουλειά του ο σκύλος ανιχνευτής της Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου, ο οποίος οδήγησε στη σύλληψη δύο Ελλήνων που είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά για κάθε γούστο!

Ο εκπαιδευμένος σκύλος ξετρύπωσε αρχικά έναν χάρτινο φάκελο που είχε πάνω του ένας 36χρονος και περιείχε μία νάιλον μεμβράνη με ποσότητα ηρωίνης βάρους 17,19 γραμμαρίων. Όπως αποδείχθηκε, αποστολέας του φακέλου ήταν ένας 34χρονος που συνελήφθη στην Χαλκίδα από τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου.

Στο σπίτι του 36χρονου δράστη βρέθηκαν, ακόμη, μια συσκευασία με λευκή ηρωίνη βάρους 1,63 γραμμαρίου σε μορφή «βράχου», άλλη μια με καφέ ηρωίνη βάρους 0,28 γραμμαρίου σε μορφή σκόνης, δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1,06 και 1,85 γραμμαρίου, μια ακόμη με βουπρενορφίνη βάρους 0,15 γραμμαρίου και ένα πλαστικό μπουκάλι με 6,52 ml μεθαδόνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης