Σπάρτη: Κυκλοφορούσε με ηρωίνη και ένα μικρό οπλοστάσιο πάνω του

Ο 38χρονος Έλληνας συνελήφθη, ενώ έγινε έλεγχος και στο σπίτι του στην Αρεόπολη

Έβγαλε λαβράκι ο τυχαίοςέλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε έναν 38χρονο Έλληνα σε μια περιοχή της Σπάρτης, καθώς διαπιστώθηκε ότι διακινούσε «σκληρά» ναρκωτικά, ενώ ήταν και οπλισμένος σαν… αστακός!

Πάνω στον ύποπτο βρέθηκαν συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 32,4 γραμμαρίων, δύο αεροβόλα πιστόλια replica και ένα μαχαίρι, με μήκος λάμας 7,5 εκατοστών. Σε έρευνα που έκανε στη συνέχεια η Ασφάλεια στο σπίτι του 38χρονου στην Αρεόπολη, βρέθηκε μια σύριγγα που περιείχε υγρή ουσία η χημική σύσταση της οποίας εξετάζεται στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

*** Στα 93 του χρόνια βρέθηκε με χειροπέδες ένας κάτοικος της κοινότητας Ξηροκάμπι στην ανατολική πλαγιά του Ταΰγετου, αφού οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στο σπίτι του διαπίστωσαν ότι κατείχε παράνομα ένα πολεμικό τυφέκιο, ένα περίστροφο και μία σπάθα λάμα μήκους 38 εκατοστών με θήκη της. Σε βάρος του ηλικιωμένου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και οδηγήθηκεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr