Πυροσβέστης χασισοκαλλιεργητής συνελήφθη στην Φωκίδα

Πυροσβέστης χασισοκαλλιεργητής συνελήφθη στην Φωκίδα

Βάσει στοιχείων, εντοπίστηκαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,80 μέτρου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα σε ένα περιφραγμένο αγρόκτημα 

Fwkida-pyrosvestis-xasisodentra
Δεν προστάτευε μόνο τα δέντρα του δάσους σε περιοχή της Ιτέας στην Φωκίδα, αλλά και τα... χασισόδεντρα που καλλιεργούσε ένας 38χρονος πυροσβέστης ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε.Άμφισσας – Δελφών!

Βάσει στοιχείων, εντοπίστηκαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,80 μέτρου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα σε ένα περιφραγμένο αγρόκτημα του 38χρονου, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του πυροσβέστη, βρέθηκαν και τρία γυάλινα δοχεία που περιείχαν συνολικά 100 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο πυροσβέστης χασισοκαλλιεργητής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Στην κοινότητα Εύα του Δήμου Μεσσήνης, συνελήφθη ένας 59χρονος Έλληνας όταν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας έκαναν έρευνα στον στάβλο του και βρήκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους δυο μέτρων, ενώ κατέσχεσαν και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 20 γραμμαρίων. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 59χρονου, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, κατασχέθηκαν και άλλα 82 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης