Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη η 60χρονη - Δεν ξέρει ότι σκοτώθηκαν τα αδέρφια της!

Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη η 60χρονη - Δεν ξέρει ότι σκοτώθηκαν τα αδέρφια της!

Η 60χρονη τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και τον θώρακα στο τραγικό περιστατικό με το ταχύπλοο στο Πόρτο Χέλι και για ένα μήνα ήταν διασωληνωμένη στην Εντατική

porto_xeli_skafos
Eξέλιξη που εκπέμπει αισιοδοξία βλεπει το φως ένα μήνα μετά το τραγικό περιστατικό στο Πόρτο Χέλι, όπου 44χρονος Γάλλος χειριστής ταχύπλοου προκάλεσε θανατηφόρο δυστύχημα, κόβοντας στη μέση μικρό βαρκάκι και σκοτώνοντας ακαριαία τα δύο άνδρες, ηλικίας 60 και 70 ετών. Θετικά είναι, πάντως, τα νέα από τους γιατρούς για την υγεία της 60χρονης που έδινε επί ένα μήνα μάχη στην εντατική. Το θλιβερό της υπόθεσης, ωστόσο, είναι πως η γυναίκα δεν γνωρίζει ότι τα δύο αδέλφια της σκοτώθηκαν.

Η 60χρονη τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και τον θώρακα και για ένα μήνα ήταν διασωληνωμένη στην εντατική. Αυτή τη στιγμή, όμως, βρίσκεται εκτός μηχανικής υποστήριξης και μπορεί να επικοινωνήσει.

Ο γιατρός της ανέφερε, ειδικότερα, στην κάμερα του ΑΝΤ1: «Εδώ και 45 ώρες είναι εκτός μηχανικής υποστήριξης, έχει επαφή με το περιβάλλον, είναι μια πολύ καλή εξέλιξη, θέλω να πιστεύω πως τα πράγματα θα πάνε ακόμη καλύτερα και σε μια εβδομάδα ίσως βγει από τη ΜΕΘ».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 60χρονη ακόμη δεν έχει μιλήσει για το περιστατικό.

Ο δύτης που περισυνέλλεξε τους νεκρούς αποκάλυψε στις 11 Αυγούστου  αποκάλυψε τα εξής: «Το μοιραίο ταχύπλοο το είδα τη συγκεκριμένη ημέρα κοντά στην Κοιλάδα υπάρχει ένα νησί... Πέρασε πάρα πολύ κοντά μου πάσα δυνάμει που εκεί είναι δίαυλος, ψαρεύουν άνθρωποι, είναι βαρκάκια μικρά...» αποκάλυψε ο δύτης Αναστάσιος Ρεβύθης και πρόσθεσε: «Έχω ακούσει ότι παραλίγο να γινόταν κι ένα περιστατικό σε μια ταβέρνα στην περιοχή της Χηνίτσας, κάτι περίεργους ελιγμούς κάνανε, γενικά τρέχανε...».

«Κοίταξε να αποφύγει το Λιμεναρχείο, κοίταξε να αποφύγει το αυτόφωρο», υποστήριξε ο δύτης Αναστάσιος Ρεβύθης αναφερόμενος στον 44χρονο Γάλλο που μετά τον κατάπλου του ταχύπλοου στην ξηρά εξαφανίστηκε και εμφανίστηκε στο Λιμεναρχείο 12 ώρες αργότερα συνοδεία δικηγόρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης