Λάρισα: Μαζί με ανήλικο έστησε αποξηραντήριο για κάνναβη

Λάρισα: Μαζί με ανήλικο έστησε αποξηραντήριο για κάνναβη

Συνελήφθη ένας 33χρονος - Ο 17χρονος συνεργός του διέφυγε προσωρινά, αλλά μετά από αναζητήσεις συνελήφθη και αυτός λίγες ώρες αργότερα

Larisa-anilikos-xasis
Με βοηθό του έναν ανήλικο είχε στήσει σε περιοχή της Λάρισας ένα πρόχειρο παράπηγμα για να αποξηραίνει μεγάλες ποσότητες κάνναβης ένας 33χρονος, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Ο 17χρονος συνεργός του διέφυγε προσωρινά, αλλά μετά από αναζητήσεις συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα.

Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει το αυτοσχέδιο αποξηραντήριο και έκαναν έφοδο το μεσημέρι της Παρασκευής για να συλλάβουν τους δράστες. Κατά την έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν ένα κιλό και 347 γραμμάρια κάνναβης σε διαδικασία αποξήρανσης και ένα χασισόδεντρο ύψους 43 εκατοστών τα οποία κατασχέθηκαν.

Στο σπίτι του 33χρονου κατασχέθηκαν και 101 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν είχε ιατρική συνταγή και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με την κατηγορία της καλλιέργειας ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, που βαρύνει και τον ανήλικο οι γονείς του οποίου κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας του.

*** Στον Βόλο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 49χρονος Έλληνας, ο οποίος υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα και στην κατοχή του βρέθηκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 59,75 γραμμαρίων και μικροποσότητα ναρκωτικών χαπιών. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης