Πύργος: Λύθηκε ο γρίφος με τα ματωμένα γκράφιτι

Πύργος: Λύθηκε ο γρίφος με τα ματωμένα γκράφιτι

Ένας 22χρονος είχε τραυματιστεί στο χέρι και, για λόγους που δεν διευκρίνισε, άρχισε να γράφει με το αίμα που έτρεχε κωδικοποιημένα υβριστικά συνθήματα - Πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα

matomena-grafiti-ena
Ένας 22χρονος κάτοικος χωριού του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα φέρεται ως αυτός που αναστάτωσε τον Πύργο, το πρωί της περασμένης Δευτέρας, όταν γέμισε τους τοίχους του ΚΑΠΗ με γκράφιτι χρησιμοποιώντας το ίδιο του το αίμα!

Ο νεαρός ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου, ο οποίος έδωσε εντολή να εξεταστεί από ψυχίατρο. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ζητήσει ψυχιατρική γνωμάτευση και το οικογενειακό του περιβάλλον.

Ο 22χρονος είχε τραυματιστεί στο χέρι και, για λόγους που δεν διευκρίνισε, άρχισε να γράφει με το αίμα που έτρεχε κωδικοποιημένα υβριστικά συνθήματα κατά της Αστυνομίας στα σκαλοπάτια, τους τοίχους και την είσοδο του δημοτικού ΚΑΠΗ όπου στεγάζεται και η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας. Μάλιστα, προκάλεσε ο ίδιος και δεύτερο τραύμα στον εαυτό του για να χρησιμοποιήσει το αίμα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης